Korisliigassa pelattiin perjantaina yksi ottelu, kun Kataja isännöi Salon Vilpasta. Samalla Katajassa Suomen mestaruutta juhlinut Teemu Rannikko teki paluun entiseen kotisaliinsa ja Kataja järjesti Taikurille pienoisen yllätyksen.

Joensuussa saatiin aikaan kuuma kamppailu, kun Kataja Basketin ja Salon Vilppaan kohtaaminen venyi jatkoajalle. Isännät joutuivat kuitenkin nöyrtymään salolaisille vierailleen lopulta 112–114.

Katajan ehdoton johtotähti ottelussa oli kapteeni Jamar Wilson, joka sai aikaan peräti 27 pistettä ja koristeli kakun seitsemällä syötöllä. Voiton mahdollisuudet kuitenkin hupenivat 14 pistettä tilastoineen Jordan Semplen virhearvioon, kun pelaaja donkkasi pallon koriin kolmen pisteen tappioasemassa, eikä kelloon jäänyt enää tarpeeksi aikaa päästä takaisin hyökkäykseen.

Vilppaan puolella Wilsonia vastassa nähtiin toki toinenkin Susijengin tunnettu pelinjohtaja, kun Teemu Rannikko pelasi toista otteluaan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Rannikko oli paremmassa vedossa kuin edellisellä kerralla ja jätti tilastoihin 14 pistettä ja seitsemän syöttöä. Vilppaan isoimmasta pistesaldosta vastasi takamieskollega Mikko Koivisto, joka pommitti tunnetusti kuumalla heittokädellään 23 pistettä.

Ennen ottelua Kataja kunnioitti Rannikkoa julkaisemalla tribuuttivideon miehestä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.