Suomalaispelaajien joukkueiden voittoputkille jatkoa USA:n yliopistossa

© Kuva: fiba.com

Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Elina Ariken edustama UTEP venytti voittoputkensa jo viiteen. Se ei kuitenkaan ole suomalaisnaisten pisin voittoputki, kun Nenna Lindström ja Liberty voittivat yhdennentoista peräkkäisen ottelunsa.

C-USA:n konferenssiottelussa Arike ja UTEP päihittivät UTSA:n lauantaina 67-51 (30-28). UTEP voitti saman joukkueen myös edellistorstaina.

Paikkansa aloitusviisikossa sementoinut Arike sai peliaikaa kymmenen minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa viisi pistettä, kolme levypalloa, yhden syötön ja kaksi torjuntaa.

Atlantic Sun -konferenssin otteluissa Nenna Lindströmin edustama Liberty voitti viikonloppuna kahdesti Jacksonvillen. Lauantain pelissä Liberty oli parempi numeroin 46-78 (20-38). Lindström pelasi 17 minuuttia, joiden aikana hän keräsi viisi pistettä ja kaksi levypalloa.

Sunnuntaina Liberty venytti voittoputkensa jo yhdentoista ottelun mittaiseksi, kun Jacksonville kaatui toistamiseen 52-78 (23-34). Lindström tilastoi neljä pistettä ja yhden levypallon 15 minuutissa.

Nina Augustin ja Robert Morris kohtasivat Horizon League -konferenssin otteluissa viikonlopun aikana kahdesti Youngstown Staten. Perjantaina Robert Morris nappasi voiton nimiinsä lukemin 46-61 (30-32). Augustin oli tuttuun tapaan aloitusviisikossa tilastoiden neljä levypalloa ja viisi syöttöä, mutta jääden pisteittä 32 minuutissa.

Lauantaina Youngstown State pääsi maksamaan kalavelkoja, kun Robert Morris hävisi 71-64 (31-42). Youngstown State otti tahtipuikon vieden kolmannen neljänneksen 25-11.

Augustin oli yksi kolmesta Robert Morrisin pelaajasta, jotka ylsivät kaksinumeroisille lukemille. Augustinin saldo oli 12 pistettä, kaksi levypalloa ja yksi riisto 27 minuutissa.

Marika Korpinen ja George Mason kärsivät kaksi tappiota viikonloppuna Atlantic 10 -konferenssissa. Korpinen ei pelannut lauantaina, kun George Mason hävisi VCU:lle 64-56 (28-26).

Korpinen palasi kokoonpanoon sunnuntaina, kun George Mason hävisi Richmondille 67-52 (35-25). Korpinen pelasi aloitusviisikossa 34 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi yhdeksän pistettä, kuusi levypalloa, neljä syöttöä ja yhden riiston.

Kia Vaalavirta ja San Francisco voittivat West Coast -konferenssissa neljännen peräkkäisen pelinsä, kun San Francisco oli Loyola Marymountia etevämpi lukemin 84-66 (47-39). Vaalavirta jäi pisteittä kahdessa peliminuutissa.

Venla Varis ja Grand Canyon pelasivat ensimmäisen pelinsä sitten tammikuun puolenvälin, kun Grand Canyon hävisi konferenssin ulkopuolisessa ottelussa Idaho Statelle 54-62 (33-19). Varis heitti kaksi pistettä ja noukki kaksi levypalloa 12 minuutissa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.