Los Angeles Lakers matkusti Atlantaan Hawksin vieraaksi tiistaiaamuna Suomen aikaan pelattuun otteluun. Peli päättyi Lakersin 107-99 (50-46) -voittoon, mutta ottelu oli normaalia mielenkiintoisempi muusta syystä.

Hawks päästää otteluihinsa 10 prosenttia areenansa kapasiteetista eli noin 1700 fania. Yksi fani päätti käyttää tilaisuuden hyväkseen. Ottelun viimeisellä neljänneksellä fani nousi kentän laidalla seisomaan ja alkoi huutamaan LeBron Jamesin suuntaan. Tilanne kehittyi niin isoksi, että tuomarit keskeyttivät ottelun hetkellisesti. Lopulta turvamiehet tulivat paikalle ja faniporukka poistettiin katsomosta. LeBronille huutanut fani, Juliana Carlos,kertoi oman näkemyksensä tapahtumista videolla Instagram-tilillään.

‒ Olin omissa oloissa kentän laidalla pitämässä hauskaa, kun yhtäkkiä LeBron sanoo jotain miehelleni. Minä huomasin tämän, nousin ylös ja sanoin: ”Älä puhu miehelleni.” LeBron katsoi minua ja sanoi: ”Istu alas ämmä”, johon minä vastasin: ”Älä kutsu minua ämmäksi. Istu itse alas. Painu v…..n täältä. Älä puhu miehelleni noin”, Carlos kuvaili tapahtumia videolla.

Barstool Sports

@barstoolsports
PRAY FOR LEBRON

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

LeBron oli hieman rauhallisempi ottelun jälkeen.

‒ Olen iloinen, että fanit ovat palannet halleihin. Olen kaivannut tätä vuorovaikutusta. Pelaajat ovat kaivanneet tätä vuorovaikutusta. Mielestäni heitä ei olisi tarvinnut heittää ulos. He saattoivat juoda pari ennen ottelua ja he olisivat voineet jatkaa ottelun aikana. Tuomarit tekivät sen, mitä heidän täytyi tehdä, LeBron kertoi lehdistötilaisuudessa.

Carlos oli vetänyt maskinsa pois suun edestä välikohtauksen aikana, mikä saattoi olla syynä heidän poistamiselle. Hawks vaati, että kaikilla faneilla on kasvomaskit naamalla ottelun aikana. Välikohtauksesta huolimatta pelaajat kannustavat fanien tulemista otteluihin.

‒ Me rakastamme faneja peleissämme. Oli kyseessä sitten koti- tai vierasottelu. Oli se sitten 500, 1000 tai 1500 ihmistä, on aina mukava pelata fanien edessä, sanoi Lakersin Anthony Davis.