Tiistaiaamuinen välikohtaus LeBron Jamesin ja Atlanta Hawksin fanin välillä eskaloitui, kun Los Angeles Lakersin ja Hawksin välinen ottelu jouduttiin keskeyttämään fanin alettua huutaa LeBron Jamesille kentän laidalta. Faniporukka jouduttiin poistamaan ottelusta ennen kuin ottelua voitiin jatkaa.

James ei ollut tilanteesta moksiskaan, mutta Hawks -kannattaja Juliana Carlos julkaisi sosiaaliseen mediaan videoita, jossa hän kertoi oman näkemyksensä tilanteesta. Carlos palasi seuraavana päivänä someen anteeksipyynnön kera.

‒ Jos sanottaisiin, että tilanne eskaloitui nopeasti eilisessä pelissä, se olisi vähättelyä. Haluan pyytää anteeksi hermojeni menettämistä ja maskini riisumista tilanteessa. Mieheni on suuri urheilufani ja me olemme molemmat intohimoisia ihmisiä. Ja, jos totta puhutaan, niin urheilu ei olisi urheilua ilman trash talkia. Mikä olisi pitänyt olla lyhyt keskustelu kahden aikuisen välillä, riistäytyi käsistä ja minun vaistoni käski puolustaa rakastamaani miestä. Käyttäydyinkö puolustelevasti tilanteessa, kyllä. Oliko kielenkäyttöni törkeää, kun olisin voinut toimia paremmin, kyllä. Otan näistä asioista täyden vastuun, Carlos kirjoitti Instagram-tilillään.

Dan Woike

@DanWoikeSports
I guess we could all unfollow her IG now if we wanted.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Atlanta Hawks käynnisti tilanteesta tutkinnan, jossa selvisi, että faneille ei ollut tarpeellista antaa porttikieltoa. LeBron James kertoi itsekin ottelun jälkeen, että hänen mielestään faneja ei olisi tarvinnut poistaa katsomosta.