NBA ja NBA:n pelaajayhdistys NBPA ovat ESPN:n mukaan päässeet sopimukseen tähdistöottelun pelaamisesta seitsemäs maaliskuuta Atlantassa. Joukkueille annettujen tiedotteiden mukaan, sopimuksen yksityiskohdat julkaistaisiin ensi viikolla.

Los Angeles Lakersin tähtipelaaja LeBron James ei pelännyt kertoa mielipidettään ottelusta.

‒ Minulla ei ole yhtään energiaa ja innostusta tähdistöottelua kohtaan. En ymmärrä, miksi meillä edes on tähdistöottelu. Meillä oli lyhennetty tauko ennen kautta ja meille kerrottiin, että meillä ei ole tähdistöottelua, joten siinä olisi ollut viiden päivän tauko. Tämä on isku vasten kasvoja. Me toimimme vieläkin pandemian keskellä ja me tuomme koko liigan yhteen kaupunkiin. Kuten näette, en ole tyytyväinen päätökseen, mutta siihen minä en voi vaikuttaa. Olen siellä, jos minut valitaan. Olen siellä fyysisesti, mutten henkisesti, James kertoi lehdistötilaisuudessa.

Spectrum SportsNet

@SpectrumSN
“Zero energy and zero interest”

@KingJames on playing in the All-Star Game.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

James ei ole ainoa tähdistöottelua kritisoinut pelaaja. Sacramento Kingsin De’Aaron Fox ilmaisi oman mielipiteensä tähdistöottelusta aiemmin viikolla.

‒ Jos olen täysin rehellinen, tähdistöottelun pitäminen on tyhmää. Jos meidän pitää käyttää maskia sun muuta tavallisen pelin takia, niin miksi pitää pelata tähdistöottelu. Se on, mitä on. Raha ratkaisee. En ole huolissani asiasta, jos minut äänestetään, olkoon niin, Fox kertoi lehdistötilaisuudessa.

Foxilta kysyttiin pelaisiko hän tähdistöottelussa, jos hänet äänestettäisiin siihen.

– Jos sinun pitäisi pelata tähdistöottelussa ja jätät sen väliin, niin siitä napsahtaa massiivinen sakko, joten totta kai pelaisin, Fox naurahti.

De’Aaron Fox was brutally honest on the NBA’s plan to have an All-Star game this season...

(via @SeanCunningham)

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.