Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Daytonia edustama Mustapha Amzil keräsi yliopistouransa ensimmäisen tupla-tuplan 11 pistettä ja 11 levypalloa, kun Dayton hävisi Atlantic 10 -konferenssissa Duquesnelle.

Dayton ajautui kehnojen ensimmäisten kolmen neljänneksen myötä yli kahdenkymmenen pisteen taakse, mistä joukkue ei enää kyennyt nousemaan. Daytonin loppukiriltä loppui aika kesken ja Duquesne voitti ottelun 64-69 (24-39).

Erinomaista tulokaskautta pelaava Amzil keräsi nuoren yliopistouransa ensimmäisen tupla-tuplan, kun Amzil tilastoi 11 pistettä, 11 levypalloa, kaksi syöttöä ja kolme torjuntaa 33 minuutissa.

Pac-12-konferenssissa Mikael Jantunen ja Utah ottivat kovan voiton Arizonasta 58-73 (27-32). Jantunen ehti kerätä nimiinsä neljä pistettä, neljä levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa 23 minuutissa ennen virhetilinsä täyttymistä.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee menetti pallon 11 kertaa toisella puoliajalla, mikä koitui kohtaloksi, kun Ole Miss vei voiton niukasti 50-52 (28-23). Nkamhoua pelasi kahdeksan minuuttia tilastoiden yhden levypallon ja torjunnan.

Hannes Pöllä palasi kentille liki kuukauden tauon jälkeen, kun UT Martin hävisi Ohio Valley -konferenssissa Jacksonville Statelle 82-70 (46-34). Pöllä pelasi penkiltä mukavat 24 minuuttia, jotka hän käytti tehokkaasti: illan saldo lahtelaiselle oli kaksi pistettä, seitsemän levypalloa, yksi riisto ja peräti neljä torjuntaa.

Alkuviikosta MAC:ssä Teemu Suokas ja Ball State kärsivät 78-58 (33-32) -tappion Buffalolle. Suokas pelasi vaihdosta 17 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja yhden syötön.