Kuluneella viikolla Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:ssa Lotta-Maj Lahtinen oli jälleen vedossa, kun Georgia Tech voitti kuudennen ja seitsemännen ottelunsa putkeen Atlantic Coast -konferenssissa. Lahtinen oli erityisen hyvässä vedossa jälkimmäisessä voitossa pussittaen 17 pistettä.

Tiistaina Georgia Tech otti vakuuttavan 63-76 (27-40) -voiton Syracusesta, joka on ACC:ssa neljäntenä, juuri kolmantena majailevan Georgia Techin takana. Lahtinen keräsi nimiinsä kuusi pistettä, yhden levypallon, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa vähän alle 32 minuutissa.

Torstaina Georgia Tech joutui tiukoille Clemsonin johtaessa yhdeksällä pisteellä, kun peliaikaa oli jäljellä enää kolme minuuttia. Georgia Tech päätti ottelun 11-0-juoksuun, jolla voitto tarttui kainaloon numeroin 69-71 (31-36).

Lahtinen jakoi Georgia Techin pistekuningattaruuden Loyal McQueenin kanssa 17 pisteellä. Lahtinen sai parkettiaikaa peräti 37 minuuttia ja hän keräsi pisteidensä kylkeen levypallon, viisi syöttöä ja kaksi riistoa.

West Coast -konferenssissa Kia Vaalavirran edustama San Francisco voitti viidennen peräkkäisen ottelunsa, kun San Francisco päihitti torstaina Saint Mary’sin 51-78 (22-44). Vaalavirta säkitti viisi pistettä ja tarjoili yhden syötön 16 minuutissa.

Western Athletic -konferenssissa Venla Varis ja Grand Canyon voittivat kahdesti Tarleton Staten alkuviikosta. Maanantaina Tarleton kaatui lukemin 55-64 (21-22). Varis pelasi kuusi minuuttia, mutta jäi pisteittä.

Tiistaina Grand Canyon karisti Tarletonin jo avausneljänneksellä kannoiltaan ja marssi voittoon 54-71 (21-32). Varis pelasi kolme minuuttia ilman tilastomerkintöjä.