Ilari Seppälä ja Edon Maxhuni olivat alkuviikon suomalaisonnistujia, mutta heidän tehopelinsä eivät riittäneet voittoon.

Seppälän heittokäsi oli kuumana hänen nakuttaessaan 17 pistettä, mutta Aix-Maurienne taipui Saint-Quentin vieraana 66-83 (31-47). Seppälä tilastoi myös kaksi syöttöä. Henri Kantosen tilastoriville kirjattiin kolme pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.

Ranskan LM1:ssä Marius van Andringa pääsi voiton makuun, kun Lorient kaatoi Vanvesin 80-77 (42-36). Van Andringa kasasi neljä pistettä ja levypallon. Lorient johtaa lohkoaan voitettuaan 12 pelistään yhdeksän.

Maxhuni heitti Pärnulle 19 pistettä tuoden joukkueensa viime hetkillä tasoihin kolmen pisteen heitollaan, mutta Rakvere Tarvas korjasi pisteet 86-84 (35-43)-voitolla. Maxhuni teki esityön lisäksi kuuteen koriin ja otti yhden riiston.

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden jatkaa vahvasti Itävallan liigassa voitettuaan GGMT Wienin 82-67 (43-28). Daniel Dolencin tilastoriville kirjattiin kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Swans johtaa Itävallan liigaa.

Saksan ProA:ssa Elias Valtonen oli vielä sivussa, kun Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi Ehingen Urspringille 103-113 (54-52). Tigersillä on viisi voittoa ja 10 tappiota.