Brooklyn Netsin tähdet saaneet roolinsa sovittua – ”Sinä olet pelinrakentaja ja minä olen heittävä takamies”

© Kuva: Getty Images

Yksi mielenkiintoisemmista kysymyksistä James Hardenin saavuttua Brooklyn Netsiin oli, miten Netsin kolme supertähteä pystyy jakamaan roolia joukkueessa. Takamiehet Harden sekä Kyrie Irving näyttävät löytäneen ajan mittaan sopivat roolit molemmille joukkueessa.

Irving paljasti lehdistötilaisuudessa, miten pelaajat sopivat pelirooleistaan.

‒ James on tehnyt hyvää työtä pelinrakentajan roolissa. Sovimme siitä noin neljä päivää sitten. Osoitin häntä ja sanoin, että sinä olet pelinrakentaja ja minä olen heittävä takamies. Se oli niin helppoa. Hän on ottanut hyvin vastuuta ja tehnyt loistavaa työtä. Se tekee minun työstäni paljon helpompaa, kun voin pelata vapaammin ja tehdä ratkaisuja, Irving kertoi lehdistötilaisuudessa lauantaina.

Harden tunnettiin Houston Rocketsissa runsaana kolmosten heittäjänä, mutta Brooklynissä mies on keskittynyt enemmän heittopaikkojen luomiseen muille. Viime kaudella Rocketsissa Harden yritti 12,4 kolmosta ottelua kohden. Tällä kaudella Netsissä Harden on heittänyt vain 6,9 kolmosta per ottelu. Sen sijaan syöttöpisteissä Harden on ennätystahdissa. Harden on urallaan saanut vain 6,4 syöttöä ottelua kohden, kun taas Netsissä mies on tehnyt 11,6 syöttöpistettä per ottelu. Harden on myös itse omaksunut uuden roolinsa Netsissä.

‒ Kun tulin tähän joukkueeseen, niin tiesin, että täällä oli kaksi loistavaa heittäjää joukkueessa. Tietenkin heitän silloin, kun on tarve, mutta niin kauan, kun Kyrie saa haluamiansa heittopaikkoja ja Kevin Durant saa haluamiansa heittopaikkoja, olemme tehokkaita. Hyökkäyspäässä meillä ei ole ollut ongelmaa, mutta puolustuksessa me olemme päässeet viime aikoina hyvään rytmiin. Meidän täytyy pystyä pitämään rytmiä yllä, Harden kertoi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.