Golden State Warriors voitti Cleveland Cavaliersin 129-98 (64-54) tiistaiaamuna Suomen aikaan pelatussa ottelussa. Ottelun isoin puheenaihe oli Cavaliersin sentteri Andre Drummond, joka ei pelannut ottelussa minuuttiakaan.

Drummond on ollut siirtohuhujen keskellä monta viikkoa ja Cavaliers päätti penkittää Drummondin oletettavasti, ettei mies loukkaannu ennen siirron varmistumista. Ottelun jälkeen Draymond Green otti asian puheeksi lehdistötilaisuudessa.

‒ Kun katsoin Andre Drummondin istuvan kentän laidalla, koska joukkue aikoo kaupata hänet. Se on p****a sillä, kun James Harden pyysi siirtoa ja häntä ei enää kiinnostanut pelata Houstonissa, häntä rangaistiin toiseen joukkueeseen haluamisesta. Mutta, kun joukkue sanoo, että me kauppaamme tämän pelaajan, hänen pitää istua penkillä ja jos hän ei ole ammattimainen, hän on pukukoppisyöpä. Minä sain sakot, kun kerroin mitä toisen pelaajan tulisi tehdä, mutta joukkueet voivat sanoa, että me kauppaamme sinut, joten sinä istut penkillä, Green kertoi ottelun jälkeen.

Green viittaa tilanteeseen viime kaudella playoff-kuplassa, jossa hän sanoi, että Phoenix Sunsin takamiehen Devin Bookerin kannattaisi lähteä organisaatiosta. Green sai kommentistaan 50 000 dollarin sakot. Green on ollut aktiivinen kertomaan mielipiteensä liigan epäkohdista.

‒ Pelaajia tulisi kohdella samalla kunnioituksella ja meillä pitäisi olla samat oikeudet kuin joukkueilla. Pelaajana olet maailman huonoin ihminen, jos haluat vaihtaa maisemaa, mutta joukkue voi sanoa, että he kauppaavat pelaajan ja pelaajan tulee pysyä kunnossa ja ammattimaisena, jos ei, niin hänen ura on katkolla. Jossain vaiheessa liigan tulee suojella pelaajia tällaisilta tapauksilta. Anthony Davis sai 100 000 dollarin sakot pyydettyään siirtoa julkisesti, mutta joukkue voi sanoa, että Andre Drummond kaupataan julkisesti. Jossain vaiheessa pelaajia tulee kunnioittaa näissä tilanteissa.

Warriors on NBCS

@NBCSWarriors
Draymond calls out the NBA's double standard for players who request a trade vs. teams who sit a player in order to trade them

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.