Milwaukee Bucksin vaikeudet jatkuivat keskiviikkoaamuna Suomen aikaan, kun Toronto Raptors vei voiton Bucksin kotikentällä pistein 113-124 (64-64). Joukkue on hävinnyt neljä perättäistä ottelua ja on tippunut itäisen konferenssin kolmanneksi. Kaksinkertainen ja hallitseva MVP Giannis Antetokounmpo ei ole kuitenkaan vielä huolissaan joukkueen pelikunnosta.

‒ Minusta tuntuu kuin kaikki olisivat paniikissa, joka on mielestäni väärin. Meidän pitäisi parantaa omaa peliämme. Meidän pitäisi pystyä pelaamaan hyvää koripalloa. Meidän pitäisi katsoa filmiä ja mennä kentälle ja pelata hyvin. Loppujen lopuksi olemme hävinneet neljä ottelua putkeen, me emme ole menossa kotiin. Me emme ole vielä pudotuspeleissä. Totta kai häviäminen on turhauttavaa, haluamme voittaa, Antetokounmpo sanoi Raptors-ottelun jälkeen.

Antetokounmpo oli tehokas ottelussa tehden 34 pistettä, mutta joukkue kaipaa selvästi koronaprotokollan vuoksi poissaolevaa Jrue Holidayta. Holiday on ollut kokoonpanosta poissa viimeiset viisi ottelua, joista Bucks on hävinnyt neljä.

‒ Meidän pitää olla parempia. Toki yksi joukkueen parhaimmista pelinrakentajista ja puolustajista ei pelaa tällä hetkellä. Tämä ei ole tekosyy. En ole henkilö, joka antaa tekosyitä, mutta hän on iso osa joukkuettamme ja me tarvitsemme häntä, Antetokounmpo kertoi.

Joukkueet kohtaavat uudestaan perjantaiaamuna Suomen aikaan.