LeBron James ja Maverick Carter ovat yhdessä tuottamassa dokumenttisarjaa Sierra Canyon High Schoolista. Dokumenttisarjan nimi on Top Class: The Life and Times of the Sierra Canyon Trailblazers. Sarja tuotetaan Imdb TV:n ja Uniterruptedin yhteistyössä ja se julkaistaan 26. helmikuuta.

Sierra Canyonin joukkueessa pelaa muun muassa LeBron Jamesin poika Bronny James sekä Dwayne Waden poika Zaire Wade. Sierra Canyon on nuorten supertähtien ansiosta yksi suosituimmista koripallojoukkueista Yhdysvalloissa. Dokumenttisarja seuraa joukkueen yritystä voittaa Kalifornian osavaltiomestaruus kolmatta kertaa perättäin viime kaudella.

‒ Me olemme innoissamme yhteistyöstä Uniterruptedin kanssa Top Classin osalta. Tarina, joka kertoo LeBron Jamesin ja Maverick Carterin taidosta kertoa täsmällisiä, kulttuurirajoja rikkovia tarinoita kaikille yleisöille. Kuten miljoonat fanit ympäri maailmaa, me olemme kiinnostuneita Trailblazersin erikoisesta tarinasta. Tarina kertoo enemmän kuin urheilusta ja se korostaa joukkueen älykkyyttä ja kilpailullisuuden siirtämistä koulun penkille. Dokumenttisarja vangitsee omistautumisen, päättäväisyyden ja tunteen, jota pelaajat kokevat, Imdb TV:n Lauren Andersson kertoi tiedotteessa.

Amazon Freevee

@AmazonFreevee
These young players are more than athletes. Get to know the elite basketball players from Sierra Canyon High School in Top Class, our new original series premiering on February 26!

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.