Mustapha Amzil ja Dayton palasivat parketeille Atlantic 10 -konferenssissa kymmenen päivän tauon jälkeen, kun Dayton hävisi tuplajatkoajan jälkeen Rhode Islandille. Erinomaista tulokaskautta pelaavan Amzilin saldo oli kuusi pistettä ja kahdeksan levypalloa 42 peliminuutissa.

aytonin ja Rhode Islandin kohtaaminen meni ylitöiksi, kun ensin Dayton vei vapaaheitolla pelin jatkoajalle, ja jatkoajalla taas Rhode Island vei vapaaheitolla pelin tuplajatkoajalle, jolla Rhode Island oli niukasti parempi loppunumeroihin 89-91 (34-28, 69-69, 78-78).

Amzil urakoi aloitusviisikossa peräti 42 minuuttia. Koko joukkueen tavoin Amzilin heittopeli kangerteli, mutta hän keräsi nimiinsä kuusi pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi syöttöä.

Missouri Valley -konferenssissa Ville Tahvanainen ja Bradley hävisivät Illinois Statelle 88-71 (35-32). Illinois State onnistui karkaamaan toisen puoliajan 18-4-juoksulla Bradleyn tavoittamattomiin.

Tahvanainen pelasi aloitusviisikossa 32 minuuttia tilastoiden kuusi pistettä, neljä levypalloa, kolme syöttöä ja yhden riiston.

Southeastern-konferenssissa Olivier Nkamhoua ja Tennessee päihittivät selkeästi South Carolinan 73-93 (39-50). Nkamhoua repi neljä levypalloa ja jakoi yhden syötön 18 minuutissa, mutta jäi ilman pisteitä.

Andre Gustavson ja Richmond palasivat Atlantic 10 -konferenssin pelien pariin, kun Richmond hävisi VCU:lle 56-68 (24-32). Gustavson pelasi vaihdosta 21 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi kaksi pistettä, kolme levypalloa ja yhden torjunnan.

Jesper Granlundin edustama Longwood voitti neljännen peräkkäisen ottelunsa Big South -konferenssissa, kun Longwood kellisti Charleston Southernin 70-62 (43-32). Granlund pelasi viisikossa 16 minuuttia tilastoiden yhden pisteen, neljä levypalloa ja yhden syötön.

America East -konferenssissa Tomas Murphyn edustama Vermont voitti UMBC:n 80-71 (32-31). Murphy pelasi seitsemän minuuttia ja repi kaksi levypalloa, mutta jäi pisteittä.

Vermont on voittanut nyt kahdeksan ottelua putkeen.

Ohio Valley -konferenssissa Hannes Pöllä ja UT Martin kärsivät tappion Eastern Kentuckylle 89-72 (37-40). Pöllä pelasi aloitusviisikossa seitsemän minuuttia, joiden aikana hän keräsi yhden pisteen ja kaksi syöttöä.