Lappeenrannan Catz emännöi perjantain ainoassa Naisten Korisliigan ottelussa Forssan Alkua. Kotijoukkue oli pitkään kiinni pienoisessa yllätyksessä, mutta lopulta pisteet matkasivat Forssaan 90-76.

Ottelun avauspuoliaika oli tasainen. Catz onnistui viemään nimiinsä molemmat jaksot. Puoliajalla se johti peliä 43-38.

Sarjassa neljännellä sijalla oleva vierasjoukkue paransi peliään puoliajan jälkeen. Kolmas jakso oli kuitenkin vielä tasainen. Joukkueiden välinen ero kaventui sen aikana kuitenkin kahteen pisteeseen.

Viimeinen jakso oli täysin FoA:n näytöstä. Erityisesti hyökkäyspäässä se esitti hienoja otteita. Mia Loyd ja Heta Äijänen johdattivat joukkueen lopulta selvään voittoon 90-76.

Vieraat onnistuivat ottelussa paremmin nopeista hyökkäyksistä. Sille kertyi niistä 20 pistettä, kun kotijoukkue jäi seitsemään pisteeseen.

Loyd teki ottelussa 25 pistettä ja kakkoset upposivat 91 prosentin tarkkuudella. Lisäksi hän keräsi kahdeksan levypalloa. Keondria Calloway säesti 22 pisteellä. Veera Pirttinen teki 26 pistettä ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Roosa Kososelle kirjattiin tupla-tupla 25 pistellä ja kymmenellä levypallolla.