Korisliigan ennätysmies jatkaa vielä ainakin yhden kauden – ”Ikä on vain numero”

Peräti 876 Korisliiga-ottelun kokemuksella varustettu iso laitahyökkääjä Timo Heinonen ja Helsinki Seagulls ovat sopineet 1+1 -muotoisen jatkosopimuksen tulevalle Korisliiga-kaudelle 2021-2022. Töölön Kisahallin kotiyleisön ehdottomiin suosikkipelaajiin kuuluva 198-senttinen Heinonen on edustanut Lokkeja jo kaudesta 2015-2016 asti.

– Upeata ja etuoikeutettua jatkaa pelaamista tässä joukkueessa ja organisaatiossa. Innolla kohti pian alkavia pudotuspelejä ja ensi kautta, Heinonen kommentoi innokkaana Seagullsini tiedotteessa.

39-vuotiaalla Vantaan Pussihukkien kasvatilla on käynnissä uransa 22. Korisliiga-kausi, joiden hän on ansainnut upeat tehot 8057 pistettä, 3485 levypalloa ja 789 syöttöä. Ennen siirtymistään Seagullsin riveihin, Heinonen on urallaan edustanut PuHua, ToPoa ja KTP-Basketia.

Miehen palkintokaapista löytyy yhteensä 3 SM-hopeamitalia, 5 SM-pronssimitalia, 2 Suomen Cupin mestaruutta sekä 2 Suomen Cupin hopeamitalia. Joukkueissa saavutettujen palkintojen lisäksi hänet on palkittu vuoden parhaana 6.pelaajana (2018-2019), vuoden puolustuspelaajana

– Timi on vuodesta toiseen pelipaikkansa parhaita pelaajia Korisliigassa, joten en näe mitään syytä miksi emme haluaisi jatkaa hänen kanssaan. Ja kun halu on molemminpuolinen, niin tämä sopimus on erittäin mieluinen. Ikä on vain numero ja sen Timi on osoittanut tilastollisesti. Tämä lisäksi mies on edelleen verrattavissa kreikkalaiseen veistokseen fyysisen preesensin muodossa, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso toteaa.

Lähde: Seagullsin tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.