Korisliigan ennätysmies jatkaa vielä ainakin yhden kauden – ”Ikä on vain numero”

Peräti 876 Korisliiga-ottelun kokemuksella varustettu iso laitahyökkääjä Timo Heinonen ja Helsinki Seagulls ovat sopineet 1+1 -muotoisen jatkosopimuksen tulevalle Korisliiga-kaudelle 2021-2022. Töölön Kisahallin kotiyleisön ehdottomiin suosikkipelaajiin kuuluva 198-senttinen Heinonen on edustanut Lokkeja jo kaudesta 2015-2016 asti.

– Upeata ja etuoikeutettua jatkaa pelaamista tässä joukkueessa ja organisaatiossa. Innolla kohti pian alkavia pudotuspelejä ja ensi kautta, Heinonen kommentoi innokkaana Seagullsini tiedotteessa.

39-vuotiaalla Vantaan Pussihukkien kasvatilla on käynnissä uransa 22. Korisliiga-kausi, joiden hän on ansainnut upeat tehot 8057 pistettä, 3485 levypalloa ja 789 syöttöä. Ennen siirtymistään Seagullsin riveihin, Heinonen on urallaan edustanut PuHua, ToPoa ja KTP-Basketia.

Miehen palkintokaapista löytyy yhteensä 3 SM-hopeamitalia, 5 SM-pronssimitalia, 2 Suomen Cupin mestaruutta sekä 2 Suomen Cupin hopeamitalia. Joukkueissa saavutettujen palkintojen lisäksi hänet on palkittu vuoden parhaana 6.pelaajana (2018-2019), vuoden puolustuspelaajana

– Timi on vuodesta toiseen pelipaikkansa parhaita pelaajia Korisliigassa, joten en näe mitään syytä miksi emme haluaisi jatkaa hänen kanssaan. Ja kun halu on molemminpuolinen, niin tämä sopimus on erittäin mieluinen. Ikä on vain numero ja sen Timi on osoittanut tilastollisesti. Tämä lisäksi mies on edelleen verrattavissa kreikkalaiseen veistokseen fyysisen preesensin muodossa, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso toteaa.

Lähde: Seagullsin tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä