Susiladiesin kaksikko koville tehoille eurokentillä – ”Voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen”

© Kuva: fiba.com

Annika Holopainen ja Sara Rokkanen olivat oivassa vireessä tällä viikolla, kun molemmat tilastoivat tupla-tuplat. Holopainen johdatti hurjalla pelillään KR:n myös kauden avausvoittoon.

Holopaisen KR pelasi kaksi peliä viikolla ja viikonloppuna voittotili vihdoin aukesi.

Viikolla KR kohtasi vieraskentällä Skallagrimurin ja hävisi 53-67 (22-33). Holopaiselle kertyi 15 pistettä, kuusi levypalloa ja syöttö.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Holopainen oli vauhdissa kasatessaan hurjan 33 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan KR:n voittaessa Snæfellin 78-74 (41-36). Holopaiselle merkittiin myös kaksi syöttöä.

– Hyvät fiilikset. Voittaminen on keskimäärin kivempaa kuin häviäminen. Tässä oli vähän kerennyt unohtaa miltä se tuntuu. Tulimme peliin hyvällä energialla, pelasimme joukkueena ja toteutimme pelitapaamme. Myös oma heitto kulki tänään. On helppo pelata, kun joukkueesta löytyy hyvä pointti, joka luo hyviä heittopaikka kerta toisensa jälkeen, Holopainen iloitsi ottelun jälkeen.

Voitosta huolimatta KR jatkaa Islannin liigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti tärkeän 68-55 (36-34)-voiton Extremadurasta. Kalinin ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi yksi levypallo. Voitolla Bembibre nousi Extremaduran ohi ja on nyt 14.
Ottelutilastot

Sarjapykälää alempana Anniina Äijäsen Ferrol otti A-lohkossa jo 21 peräkkäisen voittonsa kaadettuaan Avilesin 69-54 (16-31). Avausviisikossa ollut Äijänen sai neljä merkintää sekä piste- että levypallotilastoihinsa ja lisäksi hän saalisti kolme syöttöä ja riiston. Ferrol johtaa lohkoa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ja Elina Koskimies urakoivat yli 33 minuuttia, mutta Ibaizabal hävisi Ardoille 48-54 (24-23). Tulonen lähenteli tupla-tuplaa 10 pisteen, kahdeksan levypallon ja syötön tilastoilla. Koskimiehen rivistöön kirjattiin viisi pistettä, neljä levypalloa, syötön ja peräti neljä riistoa. Ibaizabal on A-lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Sara Rokkanen merkkautti komean 12 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä yhden syötön, mutta Andratx hävisi Casablancalle 56-67 (30-29). Andratx on C-lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Ragusa voitti Luparin 67-48 (23-22) ja Awak Kuier auttoi joukkuettaan kuudella pisteellä, kolmella levypallolla ja kahdella torjunnalla. Ragusa on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Wetterbygden Spark hävisi viikolla Uppsalalle niukasti 69-72 (37-43). Sandra Karsten jäi ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Sparks palasi voittojen tielle kellistämällä IK Eosin 65-56 (30-29). Karstenille merkittiin levypalloa ja riisto. Sparks taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta ollen Uppsalan kanssa tasapisteissä kahdeksantena.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen Helsingborg sen sijaan hävisi molemmat ottelunsa. Perjantaina Helsingborg jäi Uppsalan jyrän alle 53-83 (22-39).
Ottelutilastot

Tuplaviikonlopun toisessa ottelussa sarjanousija taipui Norrköpingin vieraana 55-79 (34-44). Helsingborg on sarjassa viimeisenä voitettuaan yhden ottelun.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä