Muutoksia NBA:n tähdistöottelun kokoonpanoon

© Kuva: Getty Images

NBA julkaisi tähdistöottelun vaihtopelaajat keskiviikkoaamuna Suomen aikaan, mutta siihen on ehtinyt tulla jo muutoksia. Los Angeles Lakersin Anthony Davis on sivussa ottelusta pohjevamman takia ja Phoenix Sunsin Devin Booker on hänen korvaajansa. Davis pelasi viimeksi helmikuun 14.

Bookerin poisjäänti alkuperäisestä kokoonpanosta aiheutti hämmennystä ja raivoa Twitterissä. Booker on tehnyt tällä kaudella 24,7 pistettä 3,8 levypalloa ja 4,3 syöttöä ottelua kohden. Booker kommentoi tähdistöotteluvalintaa Charlotte Hornetsille hävityn ottelun jälkeen.

– Keskityn perheeseeni ja läheisiini. He pitävät minut nöyränä ja maan pinnalla. Tähdistöottelu on enemmän kuin koripalloasia. Siinä on viihde ja politiikka sen takana. Olen vihdoin tarpeeksi vanha ymmärtämään tämän, Booker kertoi ottelun jälkeen.

Booker pelaa tähdistöottelussa toista kertaa, oltuaan mukana myös viime vuonna. Booker saa seurakseen joukkuekaverinsa Chris Paulin. Booker ja Paul on ensimmäinen kaksikko Sunsista, jotka pelaavat samassa tähdistöottelussa, sitten Steve Nashin ja Amare Stoudemiren. Suns valmentaja Monty Williams oli tyytyväinen Bookerin valinnasta.

– Tilanne oli meille outo, kun Devin ei saanut kutsua otteluun. Me olemme kiitollisia siitä, mitä on tapahtunut viimeisen muutaman tunnin aikana. Me olemme iloisia Bookerin puolesta, Williams kertoi.

Topias Setälä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.