Washington Wizardsin takamies Russell Westbrook julkaisi keskiviikkona tekevänsä yhteistyötä L.A. Promise Fundin kanssa koulun avaamiseksi Los Angelesiin. Koulun nimi tulee olemaan Russell Westbrook Why Not? Acamedy. Koulun tarkoitus Westbrookin mukaan tulee olemaan paremman koulutuksen mahdollistaminen lapsille eteläisessä Los Angelesissa.

– Olen huomannut yhteistyöni Why Not? Foundationin aikana, kuinka usein kouluilta köyhillä alueilla, puuttuu tarvittavat resurssit oppilaiden tukemiseen. Haluan inspiroida ja voimaannuttaa näitä oppilaita ja haluan tarjota välttämättömiä resursseja heidän menestymiseen luokkahuoneiden ulkopuolellakin, Westbrook kertoi tiedotteessa.

Russell Westbrook

@russwest44
I am excited to announce my @WhyNotFdn is partnering with @LAPromiseFund to launch the Russell Westbrook Why Not? Academy. Creating & supporting educational opportunities for underserved youth has always been my passion & now it is coming to life...this is just the beginning

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Westbrook valvoo itse koulun toimintaa kuuluen koulun johtoportaaseen vaimonsa Ninan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Donnell Beverlyn kanssa. Westbrook ei ole ensimmäinen NBA-pelaaja, joka avaa oman koulunsa. LeBron James avasi koulun omassa kotikaupungissaan Akronissa, kuin myös jo eläkkeelle jääneet pelaajat Jalen Rose ja David Robinson.