Viimeisistä pudotuspelipaikoista käydään kovaa taistelua

Korisliigan kolmen kärki Helsinki Seagulls, Tampereen Pyrintö ja Kauhajoki vahvistivat asemaansa lauantai-illan voitoilla.

Helsinki Seagulls on yhtä ottelua vaille varmistamassa runkosarjavoittonsa miesten Korisliigassa. Lauantaina kärkijoukkue kaatoi kotonaan Kataja Basketin 80–62.

Kotijoukkueen kovin korintekijä ottelussa oli heittävä takamies Antti Kanervo, joka keräsi 14 pistettä. Erinomaisesti pelasi myös sentteri Tuukka Kotti, jolle merkittiin 11 pistettä ja kuusi levypalloa.

Kataja puolestaan kärvistelee playoff-viivan tuntumassa tiiviissä viiden joukkueen sumpussa, jonka kesken jatkopaikkoja on tarjolla vain neljä. Heidän paras pistemiehensä oli Rashard Odomes 14:llä.

Korisliigan toista sijaa pitävä hallitseva mestari Kauhajoki nosti voittosaldoaan myös, kun BC Nokia taipui heidän käsittelyssään kotikentällään 75–99. Tappion kärsinyt Nokia taistelee pudotuspelipaikasta parhaillaan samassa sumpussa kuin Katajakin.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Kauhajoen Collin Malcolm ja Timothy TJ Holyfield sekä Nokian Gokul Natesan kaikki kolme tasaisella 23 pisteen tuloksellaan.

Pelistä erityisen teki myös tuomari Pekka Saroksen merkkipaalu. Saros tuomitsi Nokialla peräti 1200. ottelunsa koripallon pääsarjatasolla.

Ei kahta ilman kolmatta, sillä kolmatta sijaa pitävä Tampereen Pyrintökin juhli asemansa vahvistumista. Kobrat taipui Lapualla vieraidensa käsittelyssä 83–96. Kahden aiemman ottelun häviäjien tapaan myös Kobrat taistelee viiden sumpussa neljästä viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Ottelun parhaat pistemiehet olivat Pyrinnön Marcus Lewis 22:lla ja Kobrien Jordan Loverige 21:llä.

Toisistaan mittaa ottivat myös pudotuspelien ulkopuolelle jo aiemmin rajautuneet Korisliigan viimeisten sijojen joukkueet Ura Basket ja Korihait. Tiukka ja pisterikas ottelu päättyi lopulta Uran voittoon 109–105. Voitto oli Uralle vasta kauden ensimmäinen kotivoitto ja kaiken kaikkiaan kolmas voitto.

Kovimmat pistesaldot merkittiin Uran Kevin Bracy-Davisille, joka sai aikaan 25, ja Korihaiden Trevor Blondinille, joka teki täydet 30. Hyvän ottelun pelasi myös Uran kotimainen laituri Joona Airenne, joka tilastoi kymmenen pistettä ja yhdeksän levypalloa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.