James Harden antoi suitsutusta Dallasin supertähdelle ‒ ”Hän on erityinen”

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin takamies Luka Doncic on ollut huippuvireessä, Dallasin noustessa mukaan kamppailemaan pudotuspelipaikoista. Joukkue on voittanut seitsemän viimeisestä yhdeksästä ottelustaan. Mavericks kaatoi viimeisimmässään ottelussa itäisen konferenssin toisena majailevan Brooklyn Netsin 98-115 (64-68). Netsin takamies James Harden huomioi Dallasin nuoren supertähden vireen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Doncic ei anna kenenkään häiritä häntä, hän saa aina haluamansa. Tämä on hyvin harvinaista nuorelle pelaajalle. Se kuinka hän kontrolloi peliä, miten hän kontrolloi tilannetta. Tiedämme, että hänellä on hyvin kirkas tulevaisuus edessään. Hän on erityinen pelaaja, Harden kertoi lehdistötilaisuudessa.

Doncic teki ottelussa 27 pistettä, kuusi levypalloa ja seitsemän syöttöä. Doncic on ollut loistavassa vireessä viimeisen yhdeksän ottelun aikana tehden 31,6 pistettä ottelua kohden ja heittäen koreja 51,6% tarkkuudella ja kolmosia 46,1% tarkkuudella. Doncic oli otettu Hardenin kommenteista ottelun jälkeen.

– Se on sanoinkuvailematonta, kun joku hänen kaltaisensa sanoo sinusta jotain tuollaista. Se on uskomatonta ja arvostan sitä suuresti. Minä katson hänen pelejään ja hän on uskomaton pelaaja, Doncic kertoi.

Doncic oli jo ulkona MVP-keskusteluista Mavericksin alkukauden vaikeuksien jälkeen, mutta Dallasin noustua kamppailemaan pudotuspelipaikoista, Doncic on noussut mukaan kamppailemaan liigan parhaan pelaajan palkinnosta. Mavericks majailee tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksäntenä kuudellatoista voitolla ja kuudellatoista tappiolla.

Topias Setälä


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.