Anniina Äijäsen Ferrolin voittoputki Espanjan Liga Femenina 2:ssa jatkui viikonloppuna, kun Ferrol otti 22. peräkkäisen voittonsa. Helmi Tulonen ja Annika Holopainen sen sijaan esiintyivät jälleen tehokkaasti.

Espanjan liigassa Marianne Kalin heitti Bembibrelle kuusi pistettä ja otti yhden levypallon, mutta Araski oli kotikentällään vahvempi numeroin 72-54 (40-29). Bembibre on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:ssa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan lohkon kärkiottelussa Ardoin 57-53 (39-28). Äijänen heitti neljä pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Ferrolin voittoputki on nyt 22 ottelun mittainen.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen urakoi yli 37 minuuttia ja oli joukkueensa parhaimmistoa 10 pisteen, seitsemän levypallon ja kolmen riiston tilastoilla, mutta Ibaizabal hävisi Extremaduran vieraana 46-53 (28-25). Elina Koskimies tilastoi neljä pistettä, kolme levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa ennen virhetilinsä täyttymistä.
Ottelutilastot

Sara Rokkasen Andratxin tappioputki sai jatkoa Sant Josep Palman vieraana. Rokkanen auttoi joukkuettaan seitsemän pisteen, kahdeksan levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla, mutta Andratx taipui 50-55 (32-39). Andratx on C-lohkossa viimeisenä.
Ottelutilastot

Italian liigassa Awak Kuier auttoi Ragusaa neljällä pisteellä, viidellä levypallolla, riistolla ja torjunnalla, kun Ragusa voitti kotonaan San Giovannin 65-52 (34-25). Ragusa jatkaa Italian liigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Sofia Pelanderin Herner hävisi BG74:lle 59-68 (26-38). Pelander saalisti 21 minuutissa kaksi pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Tappiosta huolimatta Herner on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Annika Holopainen oli kahdesti viikolla tositoimissa.

Viikon ensimmäisessä ottelussaan KR hävisi Breidablikin vieraana 49-74 (32-23). Holopainen kirjautti 20 pisteen, 13 levypallon ja kolmen syötön tupla-tuplan.
Ottelutilastot

Viikon toisessa ottelussa Holopainen oli joukkueensa kaikki kaikessa, mutta siitä huolimatta KR hävisi Valurin vieraana 46-73 (22-39). Holopainen heitti 28 pistettä ja otti yhdeksän levypalloa. KR on Islannin liigassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Ville Tuomisen valmentama Helsingborg hävisi Luulajan vieraana 66-86 (35-43). Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot