Seagulls puristi voiton Vilppaasta – varmisti runkosarjan voiton

Salon Vilpas antoi kotikentällään kovan vastuksen Helsinki Seagullsille, mutta sarjakärki ei suostunut taipumaan.

Korisliigan kärkinelikossa kamppaillaan ahkerasti, kun playoffit lähestyvät. Neljättä sijaa pitävä Salon Vilpas sai vieraakseen sarjakärki Helsinki Seagullsin ja tarjosi runkosarjan ylivoimaiselle johtojoukkueelle kovan vastuksen. Vilppaan voimat eivät kuitenkaan riittäneet, vaan isännät joutuivat taipumaan luvuin 78–85.

Seagullsin korintekoa johti laitahyökkääjä Shawn Huff, joka upotti ottelussa 22 pistettä ja nappasi yhdeksän levypalloa. Vilppaan pistetykki puolestaan oli sentteri Jeremiah Wood, joka keräsi vastaaviin tilastoihin luvut 16 ja yhdeksän.

Ottelutulos varmisti Seagullsille runkosarjavoiton. Joukkue on toistaiseksi hävinnyt kaudella peleistään ainoastaan yhden, mutta intensiivinen ottelu oli lupaava merkki tulevien pudotuspelien tasaväkisyydestä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.