Minnesota Timberwolvesin entinen supertähti Kevin Garnett kertoi torstaina Instagram-tilillään jääneensä ulos Timberwolvesin omistuskaupoista. Garnett kommentoi Timberwolvesin omistajaa Glen Tayloria epämääräiseen tyyliin päivityksessään.

Jon Krawczynski

@JonKrawczynski
Appears that KG has officially come to terms with not being involved in a sale of the Wolves. Short on details here so it is unclear if it was a money issue or if other things got in the way.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Sain juuri tiedon, että minun ja ryhmäni yritys ostaa Timberwolves on ohi. Kiitos Glen, että olit oma itsesi ja se, minkä tiesin sinun olevan. Paljon onnea ja kaikkea hyvää sen kanssa, mitä me rakensimme. Kai on aika keskittyä muihin paikkoihin #Seattle #Vegas. On hullua, että nämä pelaajat, jotka auttoivat joukkueen rakentamisessa, eivät voi ikinä omistaa joukkueita, ainoastaan vuokrata, Garnett kertoi päivityksessä.

Huhujen mukaan Taylor on ollut kiinnostunut joukkueen myymisestä heinäkuusta alkaen. Garnett ilmoitti kiinnostuksestaan joukkueen omistamista kohtaan lyhyesti tämän jälkeen. Garnett ja Taylor ovat olleet pidemmän aikaa riidoissa toistensa kanssa. Garnett kommentoi viime keväänä Tayloria halventavaan tyyliin.

– Minun sydämessä on aina varattu paikka Minneapolisille ja Minnesotan osavaltiolle, mutta en tee yhteistyötä käärmeiden kanssa. Garnett kertoi Taylorista.

Garnett syyttää Tayloria suullisen sopimuksen rikkomisesta. Garnetin mukaan hän suostui siirtymään 2015 Brooklyn Netsistä takaisin Timberwolvesiin, koska Taylor ja joukkueen silloinen päävalmentaja Flip Saunders lupasivat hänelle paikan omistusryhmässä ja joukkueen johtoportaassa, Garnetin peliuran jälkeen. Garnett väittää, että Saundersin kuoltua yllättäen 2015, lupaus johtoporraspaikasta kuoli samalla.

Taylor kertoi aiemmin, että yli 10 ryhmää on ollut kiinnostunut Timberwolvesin ostamisesta joista yksikään ei ollut Garnetin ryhmä. Garnett pelasi Timberwolvesin organisaatiossa yhteensä 14 kautta. Mies voitti NBA:n mestaruuden Boston Celticsissä 2008.