HBA voitti paikallisottelun

HBA ja ToPo kohtasivat kolmatta kertaa tällä kaudella. HBA otti kauden toisen voiton vieraistaan 89-70 ja vei kauden keskinäiset kohtaamiset voitoin 2-1.

Avausjakso oli tasainen. Molempien joukkueiden hyökkäyspeli toimi kiitettävästi ja tauolle lähdettiin kotijoukkueen neljän pisteen johtoasemassa.

Toinen jakso oli voiton kannalta ratkaiseva. Märsky pelasi hyvin ja kasvatti johtoaan. Puoliajalle mentiin tilanteessa 50-35.

Ottelun jälkimmäisellä puoliskolla nähtiin taas tasaista peliä. Kotijoukkue onnistui kuitenkin viemään molemmat jaksot nimiinsä ja vei tärkeät pisteet 89-70.

HBA:n aloitusviisikko oli huomattavasti paremmassa iskussa, kuin vieraiden. Se onnistui tekemään 67 pistettä, kun ToPo:n vastaava jäi 26 pisteeseen.

Tasaisesti onnistuneen kotijoukkueen Ebba Pekonen teki ottelussa 17 pistettä, keräsi kuusi levypalloa ja jakoi kuusi koriin johtanutta syöttöä. Emerita Mashaire teki 16 pistettä. Meri Kanerva teki ToPo:lle 22 pistettä ja Nea Kuisma tupla-tuplan 13 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Märsky nousi voitollaan 16 pisteeseen ja on sarjassa seitsemäntenä. ToPo:lla on kasassa kahdeksan pistettä ja se on kahden pisteen päässä viimeisestä pudotuspelipaikasta. Molemmilla joukkueilla on jäljellä neljä runkosarjaottelua.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.