Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama ja Daniel Dolencin edustama Swans Gmunden joutui pettymään Itävallan cupin finaalissa. Elias Valtosen hienot esitykset saivat jatkoa Saksassa.

Tiukassa finaalissa Oberwart Gunners otti lopulta 84-74 (43-42)-voiton. Dolenc tilastoi kuusi pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Elias Valtonen oli täysin pitelemätön, kun hän johdatti Tigers Tübingenin tärkeään voittoon. Valtonen hurjasteli 24 pistettä, kahdeksan levypalloa, seitsemän syöttöä, neljä torjuntaa ja riiston, kun Tigers voitti Phoenix Hagenin 100-95 (47-53). Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers taistelee Saksan ProA:ssa pudotuspelipaikasta ollen tällä hetkellä sijalla 12.
Ottelutilastot

Italian liigassa Petteri Koposen Reggiana taipui Trevison vieraana niukasti 72-78 (38-39). Koponen heitti kahdeksan pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Reggiana on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Alex Murphyn Granada koki kirvelevän 62-63 (56-56, 23-28)-jatkoaikatappion lohkon kärkiottelussa Tau Castellolle. Murphy heitti seitsemän pistettä, otti neljä levypalloa, antoi neljä syöttöä ja torjui kertaalleen. Granada on lohkossa toisena.
Ottelutilastot

Viron liigassa Edon Maxhuni auttoi Pärnun 84-62 (50-28)-voittoon Tartto Ülikoolista. Maxhuni heitti 18 minuutissa 12 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Ranskan NM1:ssä Marius van Andringan Lorient hävisi kotikentällään Toursille 75-89 (35-49). Van Andringalle kertyi neljä pistettä, levypallo ja syöttö. Lorient on kuitenkin sarjan kärkitaistelussa mukana.
Ottelutilastot