Urheilijoiden keräilykorttien suosio on ollut valtavassa nousussa koronapandemian aikana. Viimeisin esimerkki tästä on Kobe Bryantin tulokaskortti, joka myytiin Goldin Auctions -nettihuutokaupassa lähes 1,8 miljoonalla dollarilla.

1996-1997 Topps Chrome Refractions #138 Kobe Bryant tulokaskortti on toinen kortti kahdesta maailmassa Goldin Auctionsin mukaan. Kortti on loistavassa kunnossa ja sen kunto sai täydet pisteet Black Labelilta. Bryantin keräilytuotteiden arvo nousi räjähdysmäisesti Bryantin menehdyttyä viime vuoden tammikuussa.

Goldin

@GoldinCo
Final Sale Price: $1,795,800

An all-time record for any Kobe Bryant card.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Kobe Bryant oli yksi tulisimmista kilpailijoista kautta aikojen. Hänen tulokaskorttinsa on yksi harvinaisimmista ja vain kaksi korttia Black Labelin mukaan loistavassa kunnossa, joka on paras saavutettava arvio. Se, että kortti myytiin lähes 1,8 miljoonan dollarin hintaan kertoo, kuinka rakastettu Kobe oli ympäri maailmaa. Kiinnostus keräilykortteja kohtaan ei ole ikinä ollut korkeampi. Ihmiset ovat huomanneet, kuinka hyvä sijoituskohde keräilykortit ovat. Me ennustamme, että kiinnostus keräilykortteja kohtaan jatkaa nousemistaan, Goldin Auctionsin perustaja Ken Goldin kertoi.

Bryantin kortti oli toiseksi kallein koripallokortti. LeBron Jamesin tulokaskortti myytiin viime kesäkuussa 1,845:llä miljoonalla dollarilla. Keräilykorteissa baseball on vieläkin kuningas. Kallein tulokaskortti on Mike Troutin kortti nimikirjoituksella, joka myytiin 3,9:llä miljoonalla dollarilla. Kaikkien aikojen kallein keräilykortti on Mickey Mantlen kortti, jolla oli hintaa valtavat 5,2 miljoonaa dollaria.