Jazz-tähti kertoo huhun riidasta auttaneen suhtautumistaan joukkuekaveriinsa

© Kuva: Getty Images

NBA sulki ovensa väliaikaisesti noin vuosi sitten. Yksi isoimmista puheenaiheista silloin oli Utah Jazzin sentterin Rudy Gobertin käyttäytyminen pandemian suhteen. Gobert oli lehdistötilaisuudessa juuri ennen liigan sulkeutumista ja mies kosketti lehdistötilaisuuden jälkeen vitsailevasti kaikkia mikkejä ja pöytätasoja. Vain muutama päivä myöhemmin Gobertilla todettiin koronavirustartunta. Hän oli ensimmäinen NBA-pelaaja, jolla todettiin julkisesti tartunta.

Muutama päivä myöhemmin Gobertin joukkuekaverilla, Donovan Mitchellillä todettiin myös koronatartunta. Mitchellin kerrottiin olevan erittäin vihainen Gobertia kohtaan ja miesten välistä suhdetta kuvailtiin jopa pelastamattomaksi. Mitchell kertoi näiden huhujen auttaneen pelaajien välistä suhdetta.

– Oudolla tavalla, huhut auttoivat asiaa. Se toi uuden tason päättäväisyyttä, jota meillä ei ennen ollut. Minulla ei ennen ole ollut samanlaista skandaalia. Me olimme joukkueen kaksi pilaria ja meidän piti pelata pudotuspeleissä kahden kuukauden päästä. Se toi uuden tason sinnikkyyttä meihin, Mitchell kertoi.

Gobert oli samoilla linjoilla joukkuekaverinsa kanssa.

– Meillä oli rehellinen keskustelu ja se oli ainoa asia, jota tarvittiin. Sen jälkeen, kun kerroin, mitä itse ajattelin asiasta ja hän kertoi, mitä hän ajatteli asiasta, tiesin että pystymme jatkamaan eteenpäin. En aio paljastaa enempää, mutta keskustelun jälkeen pystyimme jatkamaan eteenpäin, Gobert kertoi.

Jazzin vireestä huomaa, että pelaajat ovat samalla aallonpituudella. Joukkue johtaa koko NBA:ta 27:llä voitolla ja yhdeksällä tappiolla. Sekä Gobert, että Mitchell pelasivat viikonloppuna NBA:n tähdistöottelussa. Loistavasta vireestä huolimatta Jazz ei ole NBA:n mestarisuosikkeja. Joukkueen pelaajat kertovat tämän yhdistävän joukkuetta.

– Meillä kaikilla on kilpailullista energiaa, joka on auttanut meitä. Meidän ajatusprosessi on, että unohdetaan kaikki, jotka eivät usko meihin. Aina, kun kuulemme, että me emme voi tehdä jotain, me todistamme väitteen vääräksi, Mitchell kertoi.

Topias Setälä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.