Indiana Pacersin Caris LeVert palasi lauantaina pelikentälle ensimmäistä kertaa yli kuukauteen, kun Pacers voitti vieraskentällä Phoenix Sunsin 111-122 (57-62). LeVert joutui olemaan poissa kentältä oltuaan syöpäleikkauksessa myöhään tammikuussa.

LeVert oli osana isoa James Harden -kauppaa tammikuussa ja kaupan jälkeisessä lääkärintarkastuksessa Pacersin lääkärit huomasivat LeVertin munuaisessa alkavan syöpäkasvaimen. Kasvain oli hyvin aikaisessa vaiheessa, joten se saatiin leikattua pois onnistuneesti. LeVert ehti olla kentällä pois yli kuukauden ja mies kertoi olevansa tyytyväinen paluustaan.

– Kuukausi tai kaksi sitten en tiennyt palaisinko ikinä kentälle, tai ainakaan näin nopeasti, kaiken sen takia, mitä tapahtui. Olen todella kiitollinen ja tyytyväinen, että palasin kentälle. Meillä on sitkeä ryhmä. Meillä on loistavia pelaajia, jotka olivat tukenani koko ottelun ja jopa ennen ottelua. En voi kiittää heitä tarpeeksi ja loppukausi tulee olemaan loistava. Pelasimme loistavan ottelun joukkueena, LeVert kertoi ottelun jälkeen.

Pacersin valmentaja Nate Björgren kertoi LeVertin paluun auttaneen joukkuetta sekä kentällä, että henkisellä tasolla.

– Hän toi energiaa joukkueeseemme ja hän on loistava hahmo joukkueessa. Hän on ollut loistava persoona ja joukkuekaveri koko tänä aikana, joten muut pelaajat olivat iloissaan hänen paluusta kentälle, Björgren kertoi ottelun jälkeen.

LeVert teki ottelussa 13 pistettä ja sai 7 levypalloa. Pacersin seuraava ottelu on ensi yönä Denver Nuggetsia vastaan.