Annika Holopainen heitti käsittämättömät 44 pistettä, mutta siitä huolimatta KR koki murskaavan tappion Islannin liigassa. Susiladiesin pelaajat olivat muutenkin kovassa vedossa, sillä Helmi Tulonen, Sara Rokkanen, Marianne Kalin ja Anniina Äijänen liekehtivät Espanjassa ja Sofia Pelander Saksassa.

Holopainen heitti 44 pistettä hyvällä prosentilla, sillä 28 heittoyrityksestä puolet meni sisään ja kolmen pisteen viivan takaa 12 yrityksestä kuusi upposi sukan läpi. Lisäksi hän heitti kaikki kymmenen vapaaheittoaan pussin perukoille. Pisteiden lisäksi Holopaiselle kertyi tilastoihin kahdeksan levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Holopaisen tehoista huolimatta Haukar oli kotikentällään vahvempi numeroin 120-77 (55-43). KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Marianne Kalin lähenteli tupla-tuplaa, kun Bembibre ei antanut liigajumbo Zamaratin yllättää itseään. Bembibre otti selvän 79-59 (34-20)-voiton Kalinin tilastoidessa 11 pistettä ja kahdeksan levypalloa. Bembibre on sarjassa sijalla 14.
Ottelutilastot

Liga Femenina 2:n A-lohkossa Anniina Äijäsen Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä, kun Maristas Coruna kaatui lukemin 88-67 (44-32). Äijänen oli joukkueensa kovin pistetykki 14 pisteen saldolla ja lisäksi tilastot karttuivat kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen ylsi komeaan 18 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplaan Ibaizabalin hakiessa Teneriffasta 70-63 (46-44)-voiton. Tulonen antoi lisäksi kaksi syöttöä ja riisti pallon kolmasti. Elina Koskimiehelle tilastoitiin kahdeksan pistettä, kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja riisto. Ibaizabal on lohkossa kuudentena.
Ottelutilastot

Sara Rokkasen 14 pistettä, kolme levypalloa ja neljä syöttöä eivät riittäneet johdattamaan Andratxia voittoon Viladecansista. Andratx hävisi vieraskentällä 66-76 (28-38) ja jatkaa C-lohkon jumbopaikalla.
Ottelutilastot

Pelander oli tehokkaana nostaessaan 15 pistettä 16 minuutissa ja tilastorivi täyttyi myös viidellä levypallolla, kun Herner murskasi Freiburgin 89-49 (48-23). Herner on Saksan Bundesliigassa kolmantena.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Sandra Karstenin Wetterbygden Sparks hävisi Södertäljelle 68-86 (28-51). Karsten kasasi kuusi pistettä, levypallon, syötön ja riiston. Sparks on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Ville Tuomisen valmentama Helsingborgin kiri ei aivan riittänyt loppuun saakka, vaan Högsbo oli kotonaan vahvempi numeroin 59-53 (35-19). Helsingborg on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot