Dallas Mavericks julkaisi tiedotteen entisen sentterinsä Shawn Bradleyn kunnosta tammikuisen onnettomuuden jälkeen. Tiedotteen tiedot tulevat suoraan Bradleyltä ja se on ensimmäinen loukkaantumisen jälkeen.

– 230 senttinen entinen NBA-pelaaja jäi auton alle, kun auto osui pyöräilevään Bradleyhin takaapäin St. Georgessa Utahissa. Onnettomuus aiheutti vakavan selkäydinvamman, joka halvaannutti Bradleyn. Leikkauksen jälkeen Bradley on viettänyt kahdeksan viikkoa sairaalassa kuntoutuksessa. Hänen vaimonsa Carrien, perheen ja ammattilaiskuntouttajien tukemana Bradley on pysynyt pirteänä. Hän aikoo käyttää onnettomuutta levittääkseen tietoa pyöräturvallisuudesta. Bradley pyysi välittämään kiitollisuutensa rukousten ja hyväntoivotusten ryöpystä, minkä hän on saanut perheeltä ja faneilta. Heidän tuki on antanut voimaa ja itseluottamusta kuntoutukseen. Bradley ei aio julkaista enempää julkisia tiedotteita, vaan mies keskittyy täysillä kuntoutukseensa, joukkueen tiedotteessa kerrottiin.

Mavs PR

@MavsPR
The Dallas Mavericks have issued a press release on behalf of former Maverick Shawn Bradley as well as statements from Mark Cuban and Donnie Nelson.

 

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Bradley oli vuoden 1993 varaustilaisuuden toinen varaus. Mies teki 8,1 pistettä, 6,3 levypalloa ja 2,5 blokkia per ottelu 12 kautta kestäneen NBA-uransa aikana. Mies valittiin NBA:n parhaaseen tulokaskentälliseen 1993-1994 kaudella. Bradley pelasi viimeksi NBA:ssa 2005 Dallas Mavericksin paidassa.