Los Angeles Clippersin takamies Paul George on kertonut olevansa kauden mittaan lisääntyvästi turhautunut NBA:n tuomaritoimintaan. Keskiviikkoinen ottelu Dallas Mavericksia vastaan tuntuu olevan ottelu, joka katkaisi kamelin selän, kun George kommentoi tuomareita ottelun jälkeen.

– Me laitamme paljon painetta korille. On käsittämätöntä, että tuomarit eivät viheltäneet virheitä. Se on mitä se on, tämä ei ole mitään uutta minulle. Toivottavasti lähetämme videoita liigalle katsottavaksi, koska heidän on nähtävä tämä, George kertoi.

Georgella on ollut tällä kaudella vaikeuksia hankkia vastustajalle virheitä. Mies on päässyt yrittämään vapaaheittoa ainoastaan neljä kertaa ottelua kohden, kun parhaimmalla kaudella George yritti seitsemää vapaaheittoa per ottelu. George on käynyt aktiivisesti keskusteluja asiasta tuomareiden kanssa ottelun aikana, mutta miehen mukaan niistä ei ole ollut hyötyä.

– Tuomarit kertovat pelkkiä valheita. En voi kommentoida asiaa enempää, mutta ainoastaan pelkkiä valheita, George sanoi.

Joukkueen toinen tähtipelaaja Kawhi Leonard komppasi Georgen kommentteja.

– Tuntui, että he katsoivat epäonnistunutta donkkiani puoli tuntia. Kaikki näkivät puolustajan osuvan käteeni, joten en tiedä mikä siinä oli. Meidän pitää jatkaa painostamista ja lopettaa muista asioista murehtiminen, Leonard kertoi ottelun jälkeen.

Georgen mukaan joukkueella on hätäratkaisu tuomarointiongelmaan, jos toiminta ei muutu.

– Me olemme fyysisiä, ihan kuten kaikki muutkin joukkueet. Me hyökkäämme koria kohti ja ei ole paljon, mitä voimme tehdä, ellemme ala filmaamaan, George kertoi.