Milwaukee Bucksin supertähti Giannis Antetokounmpo sai kotijoukkueen fanien raivon niskaansa keskiviikkoisessa ottelussa Philadelphia 76ersiä vastaan. Giannis vei Bucksin seitsemän pisteen johtoon jatkoajalla seitsemännellä perättäisellä pisteellään, jonka jälkeen mies istahti kentälle tuuletuksena. 76ersin fanit eivät arvostaneet Giannisin tuuletusta ja buuasivat miehen pois kentältä aikalisälle lähdettäessä. Giannis selitti tuuletustaan ottelun jälkeen.

– Onko hauskan pitämisessä jotain vikaa? Minun mielestä ei. Yritin vain pitää hauskaa kentällä. Ensimmäisellä puoliajalla minulla ei ollut hauskaa, joten jouduin puoliajalla muistuttamaan itseäni siitä, että vaikka peli menisi kuinka huonosti, tärkeintä on pitää hauskaa. Tietenkin on muutamia kertoja, jolloin liioittelen hieman, mutta en aio ottaa mitään takaisin, Antetokounmpo kertoi ottelun jälkeen.

The Athletic

@TheAthletic

The Athletic

@TheAthletic
Giannis Antetokounmpo in the first half: 4 PTS & 2 REB.

Giannis Antetokounmpo by end-of-game: 32 PTS & 15 REB.

Milwaukee gets the OT win over Philadelphia, 109-105.
Giannis was met with boos from the Philadelphia crowd after hitting a jumper and sitting down on the court...

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

76ersin pelaajilla ei ollut hauskaa ottelun aikana, kun joukkue menetti 19 pisteen johdon ja hävisi ottelun jatkoajalla. Erityisesti Dwight Howard oli käärmeissään Giannisin tuuletuksesta ottelun jälkeen.

– Halusin mennä hänen luokseen ja antaa hänelle ”Stone Cold Stunnerin” [showpainiliike], mutta minulla oli jo yksi tekninen virhe. Se on koripalloa. Hän halusi pitää hauskaa, mutta me pelaamme heitä vastaan vielä uudestaan. Tänään me päästimme heidät peliin mukaan. Giannis pelasi loistavan pelin. Hän onnistui vaikeissa heitoissa ottelun loppua kohti. En yleensä soita suutani tai puhu mitään negatiivista, mutta me pelaamme uudestaan ja tulos tulee olemaan erilainen, Howard kertoi.

Tappio päätti 76ersin kuuden ottelun voittoputken samalla, kun Bucks kasvatti oman voittoputkensa viiteen otteluun. 76ers on tasoissa Brooklyn Netsin kanssa itäisen konferenssin kärkipaikalla, kun Bucks on konferenssin kolmantena. Joukkueet kohtaavat toisensa vielä kahdesti runkosarjan aikana.