NCAA:n lopputurnauksessa Olivier Nkamhoua ja Tennessee putosivat pois leikistä ensimmäisellä kierroksella, kun Oregon State nappasi jatkopaikan. NIT:ssä Andre Gustavson ja Richmond etenivät puolivälieriin.

Tennessee oli kehno hyökkäyspäässä Oregon Statea vastaan ensimmäisellä puoliajalla, mikä kostautui, kun Oregon State jatkoi lopputurnauksen toiselle kierrokselle numeroin 70-56 (33-19). Nkamhoua pelasi ottelussa vaihdosta kuusi minuuttia tilastoiden torjunnan ja levypallon, mutta jääden pisteittä.

Nkamhoua pelasi toisella kaudellaan Tennesseen paidassa 24 ottelua 2,3 pisteen ja 2,3 levypallon keskiarvoilla.

NIT:ssä (National Invitation Tournament) Andre Gustavson ja Richmond etenivät puolivälieriin voittamalla Toledon 66-76 (38-32). Gustavson pelasi ottelussa 20 minuuttia vaihdosta, joiden aikana hän urakoi kolme pistettä, viisi levypalloa, yhden syötön ja torjunnan.

Richmond kohtaa torstaina NIT:n puolivälierissä Mississippi Staten.