Charlotte Hornetsin takamiehien, LaMelo Ballin loppukausi on vaakalaudalla rannevamman takia. Joukkue ilmoitti sunnuntaina Ballin käyneen magneettikuvauksissa, joka paljasti murtuneen luun miehen heittokädessä. Joukkue ilmoitti LaMelon olevan poissa vain toistaiseksi ja ESPN:n tietojen mukaan joukkue ei virallisesti ilmoita Ballin olevan poissa loppukautta, ennen kuin hän käy tapaamassa lääkäriä New Yorkissa.

Adrian Wojnarowski

@wojespn
Charlotte guard LaMelo Ball -- rookie of the year frontrunner -- is expected to miss the rest of the season with a fracture to his right wrist, source tells ESPN. He's seeking a second opinion to confirm the diagnosis.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Ball loukkasi kätensä torstaisessa ottelussa Los Angeles Lakersia vastaan. Ball horjahti heittotilanteessa ja kaatui taaksepäin ranteensa päälle. Ball oli ennakkosuosikki vuoden tulokkaaksi, tehden tällä kaudella 15,9 pistettä, 5,9 levypalloa ja 6,1 syöttöä per ottelu. Tulokkaissa Ball on toisena pisteissä ja levypalloissa, sekä ykkösenä syötöissä per ottelu, vaikka mies on pelannut ainoastaan neljänneksi eniten minuutteja per ottelu.

Loukkaantuminen tulee Hornetsille huonoon paikkaan, kun joukkue on itäisen konferenssin kahdeksantena taistelemassa pudotuspelipaikoista. Hornets pelasi viimeksi pudotuspeleissä kaudella 2015-2016 ja joukkue pääsi viimeksi toiselle pudotuspelikierrokselle 2001-2002 kaudella.