Golden State Warriorsin Draymond Greeniä pidetään yhtenä liigan parhaista puolustajista ja mies ei ole itsekään turhan vaatimaton omista taidoistaan. Green kertoi Dubs talk podcastilla mielipiteensä siitä, miten miehen taidot vertaantuvat NBA:n historiassa.

– Mielestäni olen NBA:n historian paras puolustaja. Minusta minä luen peliä eri tavalla kuin muut pelaajat. Kun katsoo niitä taitoja, jotka tekevät puolustajasta hyvän, reaktioaika, voimakkuus, pelinlukutaito ja levypallotilanteet, niin mielestäni olen loistava näillä kaikilla osa-alueilla. Minä laittaisin itseni ketä tahansa vastaan, Green kertoi Dubs talk podcastissa.

Green nimettiin liigan parhaaksi puolustajaksi 2016-2017 kaudella ja mies on nimetty NBA:n parhaaseen puolustuskentälliseen viisi kertaa. Green on saanut 1,4 pallonriistoa ja 1,0 blokkia per ottelu uransa aikana. Entinen NBA-pelaaja Tony Allen ei niellyt Greenin kommentteja pureskelematta. Kuusi kertaa parhaaseen puolustuskentälliseen valittu Allen kyseenalaisti Greenin kommentteja Twitterissä.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.