Detroit Pistons ja Sacramento Kings ovat tällä hetkellä ulkona pudotuspelipaikoilta, mutta se ei estänyt joukkueita suorittamasta kauppaa ennen torstaista siirtojen takarajaa. ESPN:n Adrian Wojnarowskin mukaan Pistons lähettää Delon Wrightin Kingsiin ja vaihtokaupassa menee toiseen suuntaan Cory Joseph ja kaksi toisen kierroksen varausvuoroa.

Adrian Wojnarowski

@wojespn
Kings are sending a 2021 via second-round pick via Lakers and their own 2024 second-rounder to Pistons in the deal, source tells ESPN.

Adrian Wojnarowski

@wojespn
The Detroit Pistons are trading guard Delon Wright to the Sacramento Kings for guard Cory Joseph and two second-round picks, sources tell ESPN.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Vaihtokauppa jää tuskin torstain isoimmaksi, mutta erikoisen siitä tekee sen julkaisu. Wojnarowski sai tiedon kaupasta puhelimeensa SportsCenterin suorassa lähetyksessä.

Hoop Central

@TheHoopCentral
Woj got the trade news live on SportCenter. 😂😂

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

28-vuotias Wright on tehnyt tällä kaudella 10,5 pistettä 4,6 levypalloa ja 5,1 syöttöä per ottelu. Kings on vielä iskuetäisyydellä pudotuspelipaikan suhteen, joten joukkue oli valmis uhraamaan toisen kierroksen varausvuoroja hankkiakseen pelaajan. Wrightin sopimus loppuu ensi kauden jälkeen. Detroitiin matkaava Joseph on puolestaan tehnyt 6,6 pistettä 2,3 levypalloa ja 2,5 syöttöä per ottelu tällä kaudella.