Seagulls kiinnitti nuoren takamiehen – ”Esiintynyt edukseen viime aikoina”

Ensimmäistä kauttaan Korisliigassa pelaava 17-vuotias Emil Skyttä ja Helsinki Seagulls ovat solmineet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Korisliiga-kaudelle 2021-2022.

192-senttinen takamies on edustanut Seagullsia tällä kaudella seitsemässä ottelussa, joista kolme on ollut pudotuspeleissä. Korisliigan lisäksi hän on pelannut tällä kaudella 15 ottelua M1A-divisioonassa HNMKY:n riveissä.

– Hienoa päästä jatkamaan kehittymistä ja pelaamista ensi kaudella tän joukkueen ja organisaation kanssa. Sataprosenttinen keskittyminen kuitenkin nyt playoffeissa, Skyttä kommentoi Seagullsin tiedotteessa.

Vuonna 2003 syntyneeltä Tapiolan Hongan kasvatilta löytyy myös kahden ottelun verran maajoukkuekokemusta Suomen U18-joukkueesta viime kesältä. Näyttävillä donkkisuorituksilla tällä kaudella säväyttänyt Skyttä on nuoren uransa aikana saavuttanut kasvattajaseuransa joukkueissa kaksi junioreiden SM-mitalia ja näiden lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy Seagullsin mukana helmikuussa voitettu Suomen Cupin mestaruus.

– Emil on räjähtävä nuori takamies, joka on esiintynyt edukseen viime aikoina vastuuta saadessaan. Olen erittäin tyytyväinen, että nuori mies jatkaa meidän kanssa myös tulevalla kaudella. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, niin voidaan olettaa vastuun kasvavan myös Korisliigassa. Emilin yksi parhaista ominaisuuksista on valtava motivaatio kehittyä ja harjoitella laadukkaasti sen mukaisesti. Jo nyt olemme päässeet nauttimaan hänen ekstraharjoittelunsa tuottamista tuloksista, Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso iloitsee.

Skytän Korisliiga-kauden piste-ennätys syntyi maaliskuussa Korihaiden vieraana Uudessakaupungissa, jossa hän ansaitsi 12 pistettä, 4 levypalloa ja 2 syöttöä.

Lähde: Seagullsin tiedote
Kuva: Samira Lee


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.