Susiladiesin sentteri valmiina mestaruusjahtiin – ”Vihdoinkin tosi tärkeät pelit alkavat”

© Kuva: fiba.com

Saksan Bundesliigan runkosarjan viimeiset pelit pelattiin keskiviikkona ja pudotuspelit käynnistyvät viikonloppuna. Sofia Pelanderin Herner sijoittui runkosarjassa toiseksi ja lähtee pudotuspeleihin hyvistä asetelmista.

Herner puristi runkosarjassa toiseksi viimeisessä ottelussaan voittamalla BasCats Heidelbergin niukasti 66-63 (35-29). Voitolla Herner nousi Wasserburgin kanssa tasapisteisiin, mutta nappasi runkosarjan kakkospaikan paremman keskinäisen vertailun turvin. Hernerin runkosarjan saldo oli 17 voittoa ja viisi tappiota.

– Viimeinen peli oli kaikin puolin aika katastrofi, mutta joukkueen viimeaikainen trendi on ollut tosi hyvä ja olemme pelanneet hyvin. Mielestäni olemme nyt parhaassa mahdollisessa iskussa pudotuspeleihin. Meillä oli yhdessä kohtaa vähän vaikeuksia koronan ynnä muiden asioiden kanssa, mutta nyt kaikki on kunnossa. Maski naamalle ja menoksi, Pelander toteaa viitaten siihen, että mursi runkosarjan päätöspelissä nenänsä.

Herner saa puolivälierässä vastaansa Freiburgin, joka oli runkosarjan seitsemäs. Herner voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa. Pari viikkoa sitten pelattu joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Hernerin 40 pisteen voittoon.

– Heillä on paljon isoja pelaajia ja muutama hyvä ulkomaalainen, jotka ovat tärkeässä roolissa heidän joukkueessaan. Heillä on myös yksi pelaaja, joka heittää kolmen pisteen heiton, kun vähänkin kori näkyy. Yhdessä pelissä hänellä oli muun muassa kolmen pisteen yritykset 4/25. Hän ei ollut mukana kokoonpanossa, kun kohtasimme edelliskerralla. Freiburg on aika eri joukkue, kun hän on mukana. Saa nähdä pelaako hän sunnuntaina, Pelander kuvailee vastustajaa Koripalloliiton tiedotteessa.

Kaiken kaikkiaan Herner pääsee Pelanderin mukaan hyvistä lähtöasetelmista tuleviin kamppailuihin.

– Pääsemme sunnuntaina aloittamaan kotona ja olemme kaikki tosi innoissamme. Vihdoinkin tosi tärkeät pelit alkavat. Nyt aloitamme taas puhtaalta pöydältä ja katsotaan kuinka pitkälle päästään.

Bundesliigassa puolivälierät ja välierät pelataan paras kolmesta –järjestelmällä ja finaali on paras viidestä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.