NBA:ssa Chicago Bulls hävisi vieraissa San Antonio Spursille 104-120 (39-65), kun vastikään joukkueeseen hankittu All Star -tason pelaaja Nikola Vucevic esiintyi ensimmäistä kertaa Bullsin riveissä. Lauri Markkanen pussitti kymmenen pistettä.

Spurs pääsi karkaamaan ensimmäisen puoliajan aikana, mutta Bulls ei missään vaiheessa luovuttanut, vaan voitti kolmannen ja neljännen neljänneksen.

Kahdesti NBA:n tähdistöottelussa nähty Vucevic väänsi ensimmäisessä Bulls-ottelussaan 21 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Toiseksi paras pistemies oli Vucevicin tapaan maaliskuun alussa tähdistöottelussa esiintynyt Zach LaVine (18/3).

Markkanen pelasi aloitusviisikossa 26 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 10 pistettä ja kolme levypalloa. Suomalainen osui kakkosissaan 3/4, kolmosissaan 1/6 ja vapaaheitoissa 1/1.

Spursin parhaimmistoon kuuluivat Jakob Poeltl (20/9), DeMar DeRozan (17/4/7 syöttöä), Derrick White (16/4/7) ja Patty Mills (16/0).

Zion Williamssonin (38/5/6) hurja vire sai jatkoa, kun hän johdatti New Orleansin voittoon Dallasista. Dallasin riveistä Tim Hardaway (30) nousi esiin Luka Doncicin ja Kristaps Porzingisin ollessa sivussa. De’Aaron Foxin (36) vahvat esitykset saivat jatkoa Sacramenton voittaessa Clevelandin.

Clippers otti viidennen peräkkäisen voittonsa Kawhi Leonardin (28) ja Paul Georgen (24/9/9) johdattaessa joukkueen voittoon Philadelphiasta. Tobias Harris (29) oli Philadelphian ykkösnimi. Donovan Mitchell (35) ja Jordan Clarkson (28/6) veivät Utahin voittoon Memphisistä ja New York katkaisi Milwaukeen voittoputken. Russell Westbrookin (19/19/10) tripla-tupla johdatti Washingtonin voittoon Detroitista. Houston nappasi myös harvinaisen voiton kaataessaan jumbofinaalissa Minnesotan.

NBA:n viime yön tulokset:
Washington-Detroit 106-92
Milwaukee-New York 96-102
Minnesota-Houston 107-129
San Antonio-Chicago 120-104
New Orleans-Dallas 112-103
Oklahoma City-Boston 94-111
Utah-Memphis 126-110