Naisten Korisliigan välierät käynnistyvät torstaina

Peli-Karhut ja Forssan Alku aloittavat urakkansa torstaina 1.4. Tapiolan Hongan ja Espoo Basket Teamin ensimmäinen välierä pelataan päivää myöhemmin pitkäperjantaina.

Naisten Korisliigan runkosarjan ykkönen PeKa kohtaa välierässä FoA:n. Toisessa välieräparissa taistellaan finaalipaikan lisäksi Espoon paremmuudesta, kun Tapiolan Honka ja EBT iskevät yhteen.

Välieriin selvinneet joukkueet sijoittuivat kaikki runkosarjassa neljään parhaan joukkoon ja etenivät välieriin suoraan kahdessa ottelussa. Välierävaihe pelataan paras viidestä -järjestelmällä.

Välieräparit pelaavat ensimmäisen välierän eri pelipäivinä, jonka jälkeen toisesta välierästä eteenpäin samana päivänä. Samana päivänä pelattavat ottelut ovat välierävaiheessa porrastettu: arkipeleissä alkamisajan ero on yksi tunti ja viikonloppupelissä kaksi tuntia.

– Saimme Korisliigan puolelta paljon positiivista palautetta pelien porrastamisesta, joten palautteen myötä otimme saman käyttöön myös naisten Korisliigan puolella. On hienoa, että ihmiset saavat nauttia huippukoripallosta porrastuksen myötä enemmän poikkeusolojen keskellä, Suomen Koripalloliiton kilpailujohtaja Tom Westerholm taustoittaa Koripalloliiton verkkosivuilla.

Kaikki naisten Korisliigan pudotuspeliottelut ovat katsottavissa suorana Ruutu-palvelun kautta aina viimeiseen ratkaisevaan finaaliin saakka.

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.