Muun muassa Ferndit ja Pako sarjoista tuttu näyttelijä Michael Rapaport julkaisi tiistaina Brooklyn Netsin tähtipelaajan, Kevin Durantin kanssa Instagramissa käymiään keskusteluita Twitterissä. Durantin lähettämät viestit ovat täynnä rajua kielenkäyttöä.

MichaelRapaport

@MichaelRapaport
I receive threats and disgusting messages DAILY, but never in my wildest dreams did I think @KDTrey5 would be among them. The 🐍 himself is now threatening me, bringing up my wife and wants to fight. This is supposed to be America’s sweetheart right? #ImDaRealMVP

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä saan uhkauksia ja iljettäviä viestejä päivittäin, mutta en villeimmissä unissanikaan olisi uskonut, että Kevin Durant olisi yksi viestien lähettäjistä. Itse käärme uhkailee minua, tuo vaimoni mukaan riitaan ja haluaa tapella minun kanssani. Hänenkö pitäisi olla Amerikan kultapoika? Rapaport twiittasi.

Durant on ilmeisimmin ollut vihainen jostain, mitä Rapaport on sanonut aikaisemmin. Näyttelijäuransa jälkeen Rapaport työskenteli Barstool Sportsilla, jossa mies oli osana Pardon My Take -podcastia. Rapaport sai itse potkut Barstoolista vanhojen twiittiensä vuoksi. Durant pyysi myöhemmin Rapaportilta anteeksi Twitterissä.

MichaelRapaport

@MichaelRapaport

Kevin Durant

@KDTrey5
Me and mike talk CRAZIER than this on the regular and today he’s pissed....My bad mike, damn!!
No we don’t Pussy.
Don’t ever threaten me or speak on my wife Pussy.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä ja Mike käymme hullumpia keskusteluja usein, mutta tänään hän on vihainen…minun moka Mike, hitto, Durant twiittasi.

Rapaport ei hyväksynyt Durantin anteeksipyyntöä.

– Emmekä käy, nössö. Älä ikinä uhkaile minua, tai puhu vaimolleni, nössö, Rapaport twiittasi.

NBA ei ole ottanut julkisesti kantaa Durantin kommentteihin. NBA on aikaisemmin antanut sakkoja ja jopa pelikieltoja samanlaisesta kielenkäytöstä, jota Durant käytti Rapaportille lähettämissään viesteissä.