Susijengin EM-alkulohkojen arvontakorit julkaistu – pelipaikkakunnaksi tarjolla kaksi vaihtoehtoa

© Kuva: fiba.com

Kansainvälinen koripalloliitto FIBA on julkaissut vuoden 2022 EM-kisojen alkulohkojen arvontakorit. Helmikuun EM-karsintaikkunassa molemmat ottelunsa voittanut Susijengi sijoitettiin samaan arvontakoriin EM-kisaisäntien Saksan ja Georgian kanssa, mikä tarkoittaa, että Susijengi faneineen matkustaa ensi vuonna Prahan tai Milanon EM-kisanäyttämölle.

– Praha ja Milano ovat paitsi taiteen, viihteen ja kulttuurin tyyssijoja, myös historiallisesti merkittäviä kaupunkeja, joissa on vahva koripallokulttuuri, Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Vie arpa meidät sitten kumpaan kaupunkiin tahansa, tarjoutuu faneillemme kummassakin erinomainen tilaisuus nauttia ainutlaatuisista kokemuksista ja elämyksistä Euroopan suurimmalta koripallonäyttämöltä yhdessä joukkueen kanssa.

Kaikilla EM-kisojen isäntämailla on optio valita tuleviin kisoihin ”kumppanimaa” kisojen selviytyneiden, mutta eri arvontakoriin kuuluvien maiden joukosta. Saksa on jo valinnut kumppanimaakseen Liettuan ja Tshekki puolestaan Puolan. Italia ja Georgia eivät ole vielä tehneet kumppanivalintaansa.

Kuudesta neljän joukkueen arvontakorista muodostetaan Helsingin syksyn 2017 EM-kisojen tapaan neljä kuuden joukkueen alkulohkoa. EM-kisalohkot arvotaan vappuaatonaattona torstaina 29.4. klo 14.00 Suomen aikaa Berliinin Verti Music Hallissa.

Vuoden 2022 EM-kisojen alkulohkojen arvontakorit
Kori 1: Espanja, Serbia, Kreikka, Ranska
Kori 2: Liettua*, Venäjä*, Italia, Tshekki
Kori 3: Puola, Kroatia, Turkki, Slovenia
Kori 4: Saksa*, Ukraina*, Suomi*, Georgia*
Kori 5: Belgia, Unkari, Israel, Iso-Britannia
Kori 6: Bosnia & Hertsegovina, Hollanti, Viro, Bulgaria

* = Ei Susijengin mahdollinen alkulohkovastustaja

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.