Los Angeles Clippers lisää uuden tähtipelaajan joukkueeseensa

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Clippers on lisäämässä joukkueeseensa tähtivoimaa, hankkimalla veteraanisentterin DeMarcus Cousinsin 10 päivän tryout -sopimuksella.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Clippers oli sentterin puutteessa, sillä joukkueen aloittava sentteri Serge Ibaka on ollut 11 ottelua sivussa selkävamman vuoksi. 30-vuotias Cousins on nelinkertainen tähdistöottelupelaaja ja kaksinkertainen tähdistökentällisen pelaaja. Viime vuosina pelaajan ura on ollut kuitenkin laskusuhdanteessa. Clippers on miehen viides seura viimeisen viiden kauden aikana. Cousins on kärsinyt viime vuosina paljon loukkaantumisista ja mies joutui jättämään koko viime kauden väliin ristisidevamman vuoksi.

Cousins ehti pelata tällä kaudella 25 ottelua Houston Rocketsin riveissä. Mies teki otteluissa 9,6 pistettä, 7,6 levypalloa ja 2,4 syöttöä per ottelu, heittäen koreja vain 37,6% tarkkuudella. Rocketsin ja Cousinsin tiet erosivat jo helmikuun lopussa. Clippers puolestaan taistelee läntisen konferenssin voitosta, ollen tällä hetkellä kolmantena konferenssissa.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.