Milwaukee Bucks solmi nelivuotisen jatkosopimuksen tähtipelaajansa kanssa

© Kuva: Getty Images

Milwaukee Bucks ilmoitti pääsiäisenä päässeensä sopimukseen Jrue Holidayn kanssa pelaajan jatkosta Bucksissa. Sopimus on nelivuotinen ja se tuottaa Holidaylle vähintään 135 miljoonaa dollaria, joka voi nousta 160 miljoonaan dollariin bonusten kanssa. Sopimuksen neljäs vuosi sisältää pelaajan option.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Bucks hankki Holidayn marraskuussa New Orleans Pelicansista kovalla hinnalla kaupaten pois Eric Bledsoen, George Hillin, RJ Hamptonin ja kaksi ensimmäisen kierroksen varausvuoroa. Jrue on ollut Bucksille tehokas tällä kaudella tehden 17 pistettä, 4,6 levypalloa ja 5,4 syöttöä ottelua kohden. Mies on pallonriistoissa NBA:n toiseksi paras saaden 1,8 pallonriistoa per ottelu.

– Jrue on yksi NBA:n parhaista takamiehistä ja me olemme innoissamme tästä jatkosopimuksesta. Hänen lisäys joukkueeseemme on tehnyt meistä parempia kentän molemmissa päissä. Hän on eliitti puolustaja ja merkityksellinen pelaaja hyökkäyspäässä, sillä hänellä on taito viimeistellä, heittää ja rakentaa peliä, Bucksin toimitusjohtaja Jon Horst sanoi tiedotteessa.

Holidayn on yksi osa Bucksin tähtikolmikkoa Giannis Antetokounmpon ja Khris Middletonin kanssa. Bucksin kolmikko on joukkueen hallinnassa pidemmän aikaa, kun Middleton pelaa toista vuotta viisi vuotisesta sopimuksestaan ja Antetokounmpo teki itse viisi vuotisen sopimuksen joukkueen kanssa aiemmin tällä kaudella.

– He ovat rakentaneet yhdessä hyvin pitkään ja he ovat voittaneet yhdessä hyvin pitkään, joten minusta tuntuu kuin joukkueesta olisi tullut hyvin rasvattu kone, jossa kaikki tietävät, mitä toinen tekee seuraavaksi. Tämä on sellainen juttu, jossa minä haluan olla mukana, Holiday kertoi.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.