Dallas Mavericksille hyviä uutisia – tähtipelaaja sivussa odotettua vähemmän aikaa

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericksin sentterin, Kristaps Porzingisin loukkaantumishuolet jaktuvat, kun mies on ollut sivussa joukkueen kaksi viimeistä ottelua Washington Wizardsia ja Utah Jazzia vastaan rannevamman vuoksi. Latvialaispelaajan loukkaantumistilanne näytti huolestuttavalta, kun joukkueen valmentaja Rick Carlisle kertoi, että ranteen paranemiselle ei ollut aikataulua.

– Me toivomme, että se ei ole mitään vakavaa. Ranne on vaivannut Porzingisia jo muutaman viikon ajan, joten me voimme vain toivoa parasta. Hän on kova luu. Hän ei jätä harjoituksia väliin ja hän haluaa pelata kaikki ottelut, Carlisle kertoi maanantaina.

Joukkue kuitenkin saattoi selvitä säikähdyksellä, sillä Carlisle kertoi jo tiistaina, että Porzingis on mahdollisesti jo pelikunnossa keskiviikkoisessa ottelussa Houston Rocketsia vastaan.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Loukkaantumiset ovat olleet pelaajan huolena koko NBA-uran aikana. Porzingis joutui jättämään koko 2018-2019 kauden väliin ristisidevamman vuoksi ja tälläkin kaudella hän on pelannut ainoastaan 31:ssä ottelussa joukkueen 49:stä. Mies sivuutti kauden ensimmäiset yhdeksän ottelua polvileikkauksen jälkeen ja oli helmikuussa pois kolme perättäistä ottelua selkävamman vuoksi. Porzingis on jättänyt myös monesti perättäisinä päivinä pelatuista otteluista jälkimmäisen väliin.

Pelatessaan Porzingis on ollut joukkueensa avainpelaajia. Mies on joukkueensa toiseksi paras pistemies tehden 20,2 pistettä per ottelu ja paras levypalloissa napaten 8,9 levypalloa per ottelu. Porzingis on heittänyt tällä kaudella 47,4% tarkkuudella kentältä ja 35,9% tarkkuudelta kolmosen takaa. Mies on myös tärkeä pelaaja puolustuspäässä saaden 1,6 blokkia per ottelu.

Mavericks aloitti kauden heikosti saaden ainoastaan 8 voittoa ensimmäisestä 21:stä ottelustaan. Joukkue on kuitenkin noussut jo läntisen konferenssin seitsemänneksi ja Mavericks porskuttaa tällä hetkellä viiden ottelun voittoputkessa.

Topias Setälä


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.