NBA-legendalta jalo ele – maksoi tuntemattoman ihmisen kihlasormuksen

© Kuva: Getty Images

NBA-legenda Shaquille O’Neal ilahdutti ihmisiä Instagramissa levinneellä videolla, jossa entinen koripalloilija maksoi avokätisesti tuntemattoman miehen ostaman kihlasormuksen. Itse video on lyhyt, mutta siitä huomaa Shaqin avokätisen tempauksen.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

O’Neal selitti avokätisyyttään seuraavana päivänä Inside the NBA -ohjelmassa, jossa mies toimii juontajana.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä olin Zalesissa etsimässä korvakoruja ja minä näin tämän tyypin. Hän oli hyvin ujo kysyen: ”Kuinka paljon olen velkaa sormuksesta?”, joten minä kysyin, kuinka paljon sormus maksoi. En aio sanoa summaa ääneen, mutta se ei ollut minulle suuri summa. Teen tätä päivittäin. Näin yksi päivä ostaessani huonekaluja naisen, jolla oli autistinen tytär. Hänkin etsi huonekaluja, joten minä vain maksoin hänen puolestaan. Aina, kun lähden kotoa, niin yritän tehdä jotain hyvää. En yrittänyt tuoda asiaa julkisuuteen, koska en tee näitä asioita sen takia.

– Eilinen tyyppi tuli kauppaan sisään kysyen, voisiko hän maksaa sormuksen kuukausittain osamaksusopimuksella, joten minä sanoin: ”Kerro tyttöystävällesi, että minä hoidan asian.” Hän ei ensiksi halunnut ottaa rahaa vastaan, mutta minä vakuutin hänelle, että hänen ei tarvitse huolehtia asiasta. Minä vain yritän tehdä ihmiset iloiseksi, O’Neal kertoi ohjelmassa.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.