NBA-legenda Shaquille O’Neal ilahdutti ihmisiä Instagramissa levinneellä videolla, jossa entinen koripalloilija maksoi avokätisesti tuntemattoman miehen ostaman kihlasormuksen. Itse video on lyhyt, mutta siitä huomaa Shaqin avokätisen tempauksen.

ESPN

@espn
.@SHAQ saw this young man buying an engagement ring and decided to pay for it 👏

(via @shaqfu_radio)

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

O’Neal selitti avokätisyyttään seuraavana päivänä Inside the NBA -ohjelmassa, jossa mies toimii juontajana.

NBA on TNT

@NBAonTNT
"I'm just trying to make people smile... That's all."

@SHAQ helped a young man out at a local jewelry store by paying for his engagement ring.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

– Minä olin Zalesissa etsimässä korvakoruja ja minä näin tämän tyypin. Hän oli hyvin ujo kysyen: ”Kuinka paljon olen velkaa sormuksesta?”, joten minä kysyin, kuinka paljon sormus maksoi. En aio sanoa summaa ääneen, mutta se ei ollut minulle suuri summa. Teen tätä päivittäin. Näin yksi päivä ostaessani huonekaluja naisen, jolla oli autistinen tytär. Hänkin etsi huonekaluja, joten minä vain maksoin hänen puolestaan. Aina, kun lähden kotoa, niin yritän tehdä jotain hyvää. En yrittänyt tuoda asiaa julkisuuteen, koska en tee näitä asioita sen takia.

– Eilinen tyyppi tuli kauppaan sisään kysyen, voisiko hän maksaa sormuksen kuukausittain osamaksusopimuksella, joten minä sanoin: ”Kerro tyttöystävällesi, että minä hoidan asian.” Hän ei ensiksi halunnut ottaa rahaa vastaan, mutta minä vakuutin hänelle, että hänen ei tarvitse huolehtia asiasta. Minä vain yritän tehdä ihmiset iloiseksi, O’Neal kertoi ohjelmassa.