San Antonio Spursin tähtipelaaja harkitsee vapaille markkinoille lähtemistä

© Kuva: Getty Images

San Antonio Spursin tähtipelaajan DeMar DeRozanin sopimus loppuu tämän kauden jälkeen ja The Athleticin Sam Amickin ja John Hollingerin mukaan miehellä on avoin suhtautuminen tulevaisuuteensa liittyen. The Athleticin tietojen mukaan DeRozan ei ole sulkenut ulos Spursissa jatkamista, mutta miehestä kiinnostuneita joukkueita riittää ja ei olisi yllätys, jos DeRozan vaihtaisi maisemaa.

Kahdettatoista NBA kauttaan pelaava DeRozan kuuluu vieläkin NBA:n parhaimmistoon, vaikka mies on jo 31-vuotias. DeRozan on tehnyt tällä kaudella 20,9 pistettä, 4,4 levypalloa ja 7,0 syöttöä per ottelu. Mies on kehittynyt kahden viime kauden aikana monipuoliseksi laituriksi, joka pystyy viimeistelemään, heittämään ja rakentamaan peliä hyvällä tasolla. Miehen 7 syötön keskiarvo tällä kaudella on DeRozanin uran paras.

DeRozanista kiinnostuneita seuroja löytyy varmasti. Kesän vapailla markkinoilla ei tule olemaan turhan paljon huipputason laitureita, joten DeRozania voi odottaa iso sopimus ensi kesänä. Huippulaitureista Giannis Antetokounmpo teki Bucksin kanssa jatkosopimuksen, Kawhi Leonardin oletetaan käyttävän ensi vuoden pelaajan optio ja Lauri Markkanen on vain rajoitettu vapaa agentti, joten DeRozan on varmasti monen joukkueen listalla kohde numero yksi. Mahdollisia joukkueita, joilla on varaa palkkakaton alla ja jotka kiinnostaisivat DeRozania voisivat olla esimerkiksi Dallas Mavericks, Miami Heat, New York Knicks ja DeRozanin vanha seura Toronto Raptors.

DeRozanin edustama San Antonio Spurs on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksäntenä, säälipudotuspelipaikassa kiinni. DeRozan pelaa kolmatta kauttaan Spursissa, Raptorsin kaupattua mies joukkueeseen. Spurs on ollut pitkälti keskikastin joukkue DeRozanin aikana, päästen pudotuspeleihin ensimmäisellä kaudella ja jäätyään ulos toisella kaudella.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.