Kouvot on kiinnittänyt riveihinsä tutut pelimiehet, kun sopimukseen nimensä ovat rustanneet Oscar Storgård, Henri Permanto, Ilmari Toikkanen ja Joel Mäntynen. Kaikkien sopimukset kattavat kaksi seuraavaa kautta. Koko nelikko on pelannut Kouvojen organisaatiossa entuudestaan useamman kauden ajan.

Oscar Storgård,19, aloittaa Kouvoissa kolmannen kautensa. Porvoon Tarmon kasvatti tilastoi viime kaudella 18 pelaamassaan ottelussa keskimäärin 4.9 pistettä ja 1.4 levypalloa ottelua kohden. 193-senttinen takamies pelasi päättyneellä kaudella myös 11 ottelua Korikouvojen (M1DA) paidassa tehoilla 15.1/4.9/2.2.

Henri Permanto, 20, on pelannut Korikouvoissa jo neljän kauden ajan. Tuona aikana otteluja kertyi 53 joissa 197-senttinen takamies iski tehot 12.6/3.8/2.0/1.1r. Kouvojen edustusjoukkueessa Peli-Karhujen kasvatti on pelannut viimeisen kahden kauden aikana. Jälkimmäisellä kaudella Permanto tilastoi 4.8 pistettä, 1.0 levypalloa ja 1.1 riistoa ottelua kohden.

Ilmari Toikkanen, 24, aloittaa Kouvoissa jo viidennen kautensa. Päättyneellä kaudella 207-senttinen sisäpelaaja sai runsaasti vastuuta ja se näkyi otteissa positiivisesti. Sykin kasvatti tilastoi 22 ottelussa keskimäärin 5.3 pistettä ja 3.6 levypalloa 21 minuutin peliajalla.

Joel Mäntynen, 19, toi päättyneellä kaudella, edellisten pelaajien tavoin, nimeään vahvasti korisliigaa seuraavien tietoisuuteen. 199-senttinen takamies iski 12 ottelussa tulostaululle keskimäärin 6.3 pistettä ja 2.5 levypalloa. KTP:n kasvatti on pelannut Korikouvoissa viimeiset kolme kautta. Tällä kaudella Mäntynen teki sarjassa (M1DA) kovaa jälkeä: 21.6 pistettä, 9.8 levypalloa, 4.2 syöttöä ja teholukema 23.

Kouvot uutisoi sopimuksista kotisivuillaan.