Sacramento Kingsin tähdelle sakot tuomaroinnin kritisoimisesta

© Kuva: Getty Images

Sacramento Kingsin pelinrakentaja De’Aaron Fox on saanut NBA:lta 20 tuhannen dollarin sakon tuomaritoiminnan kritisoimisesta lauantaisen ottelun jälkeen. Kings hävisi ottelun Utah Jazzille lauantaina 128-112 (59-65). Ottelun jälkeen Fox oli menossa kertomaan tuomareille mielipiteensä päin naamaa, mutta Jazzin Donovan Mitchell tuli tilanteeseen väliin. Fox ei kuitenkaan säästellyt sanojaan ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Jos aiot viheltää jotain yhdessä päässä, niin vihellä se sitten myös toisessa päässä. Ja jos joku yrittää puhua sinulle, se ei voi mennä heti tunteisiin, kun se ei ole edes vihainen keskustelu ja sinä sanot vain että: ”Älä puhu minulle”, ja sitä sun tätä. Tuomarit vain arvailevat tilanteissa, jossa pallo menee rajojen yli ja he kysyvät minulta apua ja vain tuomitsevat jotain. Kävisivät katsomassa uusintana tai jotain, Fox kertoi vihaisena.

Tuomiot lauantaisessa ottelussa menivät hyvin pitkälti Jazzin suuntaan. Jazzin takamies Mitchell pääsi vapaaheittoviivalle jopa 17 kertaa, kun Kingsin takamies Fox pääsi yrittämään vapaaheittoa vain kuusi kertaa. Kingsin valmentaja Luke Walton kyseenalaisti vapaaheittojen määrää ottelun jälkeen

– Se on osa turhautumista. Fox pelaa samalla tavalla kuin Mitchell. Ja Donovan ei yksinomaan aja korille, hän heitti 12 kolmosta tänään. Ja jos yrität väittää, että Mitchell ajaa korille kovempaa kuin Fox, olen vahvasti eri mieltä kanssasi, Walton kertoi lauantaina.

Topias Setälä


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.