Golden State Warriors ilmoitti tiistaina, että joukkue saa uuden presidentin ja operatiivisen johtajan, kun Brandon Schneider korvaa Rick Weltsin. Koripallon Hall of Fameen kuuluva Welts ilmoitti viime viikolla jättävänsä presidentin roolin tämän kauden päätteeksi. Welts pysyy kuitenkin Warriorsin organisaatiossa, neuvonantajan roolissa.

Golden State Warriors

@warriors
The Golden State Warriors have named Brandon Schneider President and Chief Operating Officer.

Brandon, who is in his 19th season with the Warriors, will replace Rick Welts, who announced last week he will step down from his current position at the end of the 2020-21 season.

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.

Schneider on työskennellyt Warriorsin organisaatiossa 19 vuotta. Schneider aloitti organisaatiossa kausikorttien myyjänä ja mies on noussut Warriorsin organisaatiossa 19 vuoden aikana. Schneider kasvoi itse San Franciscon ympäristössä ja hän oli poikana Warriorsin fani.

– Tämä on unelmatyö minulle. Sanoin tämän Warriorsin omistajillekin, Joe Lacobille ja Peter Gruberille. Minä aloitin lipunmyyjänä. Minun työnkuva on muuttunut vuosien varrella, mutta tämä on jotain, mitä olen halunnut tehdä jo pidemmän aikaa. Tämä on unelmatyö minulle, etenkin, koska olin kasvaessani Warriors fani, Schneider kertoi medialle.

Schneider huomautti, että monien muiden urheilujoukkueiden sijaan, Warriorsilla ei ole suurta jakaumaa johtoportaan bisnespuolella ja koripallopuolella, joka parantaa osastojen välistä kommunikaatiota. Warriors ilmoitti tiistaina myös avaavansa ovensa yleisölle ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Huhtikuun 23. päivä alkaen Chase Center täytetään 35% maksimikapasiteetistaan. Warriorsin omistaja Joe Lacob myöntää, että joukkueen johtaminen on ollut haasteellista koronan vuoksi.

– Totuus on se, että olemme sitoutuneita voittamaan. Meillä on hyviä resursseja. Tämä on ollut vaikeaa, mutta me teemme kaikkemme, että me pysymme huipulla, Lacob kertoi.